[]

Kaşımı deldirdim, şimdi ne yapacağım? 2 önemli soru!

kaşımı deldirdim bugün. adam bi sprey aldırdı günde 3 defa sür dedi. ilk 24 saat hiç su deymeyecek dedi. ama bu spreyi bugün kullanıcak mıyım yoksa yarın mı başlayacağım o kısmını sormadım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. kullanmaya başlıyim mi spreyi?


bir de adam işlemi yapmadan önce bölgeyi hiç temizlemedi dezenfekte falan etmedi. yaptıktan önce de sonra da kaşıma hiçbir şey sürmedi krem falan filan. sadece piercinge ve iğneye sürdü. enfeksiyon falan kapmaz di mi?

 
başla spreyi kullanmaya. 22de başla. günü 3e bölüp kullan işte. su değdirme. enfeksiyon kapmaz bence. spreyi aksatma su sürme vs.


  • girl in a coma  (14.04.11 21:48:32) 
kaş cok sakat bolge olabildigince uzun sure kullan dezenfekte edici bişeyler benim kaşımın iyileşmesi cok uzun sürdü cunku bişey kullanmadım
daha sonra kullanmaya baslayınca cabuk iyileşti ve normale dondu
gozun mosmor olcak umarım hazırsındır:D
  • jack n brooks  (14.04.11 21:59:06) 
Niye gözü mosmor olsun yahu, ben iki kaşımı da farklı zamanlarda deldirdim, ikisinde de ne morarma ne bir şey oldu. Spreyi kullanabilirsin ilk günden. İğneyi dezenfekte ettiyse sorun olmaz, kafana takma hiç.


  • jesterdancer  (14.04.11 22:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.