[]

Saç Kesme Makinalari

sacimi uzun bir sure kisa (bildigin asker trasi gibi) kullanmayi dusunuyorum bunun icinde bi sac kesme makinasi alayim evde 2 haftada bir kendi kendime keserim birinede enseyi filan duzelttiririm kisacasi berbere kuafore para vermem diyorum.

simdi bu makinalari alip tecrube etmis olan var mi? saclari cekmeyen bi makina var mi?tavsiye edeceginiz markalar ??


 
bizde remington marka bi makine var onunla kesiyorum ben de aynı şekilde.guzel kesiyor.enseler veya herhangi başka bir yer için yardım almadan kendim duzgunce kesebiliyorum.teknnosadan 50 tl civarı bi fiyata alınmıştır.tek sorun kesme işlemine full şarjla başlaman gerekiyor yoksa yarısında bitiyor ilk kestiğimde kalmıştım oyle.bir eksi yanı da çalışırken fişe takılı olsa bile şarj etmiyor. çalışmadığında şarj etmen lazım. fulledikten sonra kesime başlaman lazım.ama dediğim gibi güzel kesiyor.tezgahta satılan dandik şeyleri pek onermem.


  • jack n brooks  (14.04.11 21:00:14) 
ben son 4 senedir bu makinalarla traş oluyorum, philips azıcık pahalı ama kalitelidir. Makina, tarak, makas şeklinde set olarak satılır bazıları. Çok artistik istemiyorum dersen, ayarla 4 numarayı kessin kim kesiyorsa, benim aile arkadaş falan herkes kesiyor saçımı, zaten hata yapılacak birşey yok numarayı sabitledikten sonra.

Ama işin önemli kısmı ince detaylarda, ense vb ince işçilikte.

Eğer dandik makina alırsan, şu tarak kısmı sabitlenmeyenlerden, muhtemelen kafan tarla gibi olur.
  • bonjurkes  (14.04.11 21:02:02) 
Hem Moser hem babyliss kullandım her ikisi de iyiydi, Moser kablolu olduğu için kullanımı biraz daha zor geldiği için şarjlı babyliss aldım. Makinanın yanında verilen taraklar önemli ayarlı olmasına veya en azından 1-6 arası tüm tarakları olursa saçı istenilen uzunlukta kesebilirsin.


  • orta sahanin beyni  (14.04.11 21:11:06) 
2 sene moser kullanmış biri olarak , daha sonra ' wahl ' kalitesiyle tanıştım.

kesinlikle wahl diyorum... başka da bir şey demiyorum ! =)
  • cantstandya  (15.04.11 16:41:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.