[]

Ankara'da masaj

Sırtım boynum felaket durumda, gerginlikten sanırım. Tamam spora başlayacağım haftaya ama öncesinde biraz rahat etmek istiyorum. Ankara'da abuk subuk konseptte olmayan, kız başıma gidebileceğim, fiyatları da swissotel gibi 110 euro filan olmayan, memnun kaldığınız veya duyduğunuz bir yer var mı? otel spası falan da olabilir.. teşekkürler.




 
ben şahsen gitmesem de arkadaşımın ailece gidip memnun kaldığı bir yer var:
www.grupanya.com
fırsat bitmiş ama şu anda fiyat 100 lira imiş. arkadaşın söylediğine göre otelden kendilerine 1000 liralık toplu alım yaptıkları takdirde fiyatı 50 liraya düşürebilecekleri söylenmiş. onlar da şu an adam arıyolar istiyorsanız iletişim bilgilerini yollarım
  • heavysmoker  (14.04.11 12:07:26) 
city hotel. turan güneş bulvarı. 1 saat süren bali masajı 120 tl. biz bir kampanya ile almıştık, 30 dk.da bile marine edilmiş tavuklar gibi kaldık. muhteşemdi. karışık hamam, sauna, buhar odası/fin hamamı ve fitness da var. bunların günlük kullanım ücreti de 30 tl. ufak ama gayet yeterli ve temiz bir yer. aldığım bir şişe suyu da ikram etmişlerdi. iyi bir müessese. bazı karşılaştırmalar da yaparak söylüyorum bunu. mesela patalya için bir "ama" listesi yapmam gerekirdi.
sırtınız boynunuz böyle gerginken spora başlamayın zaten. daha kötü bile yapabilirsiniz. muscoril de imdada koşabilir. kendiniz ulaşabildiğiniz yerlere sürseniz bile faydası olur. spora başlarken de oradaki insanlara ufak da olsa böyle bir sıkıntınız olduğunu söylerseniz, doğru hareket ve aletlere yönlendirirler.
city hotel'deki masözler de çok belli ki yaptıkları masajın eğitimini almışlar. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, umarım size de iyi gelir :)
  • empty space  (14.04.11 13:21:57) 
teşekkür ederim ay şansıma da hergün maille gelen gözüme gözüme sokulan masaj kampanyalarının hiçbiri yok. öf. muscoril deniycem. sağolun..


  • mahnita  (14.04.11 13:48:34) 
rica ederim :) yazımı yeniden okudum da sanki 120 tl kampanya fiyatı gibi olmuş ya da olabilir. öyle değil. 120 tl normal fiyatı. gevşek günler dilerim :)


  • empty space  (14.04.11 14:00:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.