[]

ntvspor nba

cumartesi playoff'lar başlıyor ama bunlarda tık yok spikerlerine tweetr'dan sorsan bilmiyorum derler herşeyden bihaber çalışanlara sahipler bilen varsa acaba yazabilirmi cumartesi playofflar yayınlancak ntv-ntvspordan.




 
bilmemeleri normal çünkü daha normal sezon bitmedi, playoff fikstürü belli değil,

şurdan takip edebilirsiniz hangi maçların yayınlanacağını.
www.nba.com
  • ocanal  (13.04.11 15:44:40) 
daha nba'de bilmiyor maç programlarını, normal sezon bu gece biticek ondan sonra belli olcak her şey


  • cikolatalıgofret  (13.04.11 15:45:14) 
bende adamlara fikstürü sörmuyorum ki yayın haklarını aldınız mı yayınlanackmı diye soruyorum.


  • brazzers01  (13.04.11 15:50:31) 
tabi ki yayınlanacak ama ne sıklıkta olur bilinmez, geçen senelerdeki gibi de olabilir daha yoğun da olabilir ama maç garanti izleriz


  • cikolatalıgofret  (13.04.11 15:55:53) 
yurtdışında böyle değil ya az tv nba tv gibi her gece bi nba maçı veriyo keza diyer avrupa ülkelerininde spor kanalları çok sık nba maçı veriyor bizim ntv-ntvspor neden haftada 2 (en fazla) bunlardan biri de banttan olan bir yayın politikası izliyor nedeni nedir yahu tweetrdan sorduğumzdan da yayınları nba belirliyor yemeyin bizi nba nba tv yi belirliyor bunlar bizi salakmı zannediyor.


  • brazzers01  (13.04.11 15:58:44) 
evet.


  • lorenzen  (13.04.11 16:47:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.