Giriş
(4)

21-22 Mart akşamı İstanbul Avrupa Yakası'nda kalacak yer arıyorum! (hlathguth)

vore
Arkadaslar, TUYAP Lab-Tek 2008 gorevlisi olarak beylikduzu tuyap'a gitmem ve orada epey zaman harcamam gerekiyor. Ancak kalacak bir yer bulmam sart, yoksa epey zora binecek bu durum.Musaitseniz yanitlayiverin.Ya da: [email protected]
Arkadaslar, TUYAP Lab-Tek 2008 gorevlisi olarak beylikduzu tuyap'a gitmem ve orada epey zaman harcamam gerekiyor. Ancak kalacak bir yer bulmam sart, yoksa epey zora binecek bu durum.

Musaitseniz yanitlayiverin.
Ya da: [email protected]
0
vore
(16.03.08)
misafir mi olmak istiyorsun? yoksa güzel bir otel mi bulamıyorsun?:)
0
bandini
(16.03.08)
ogrenciyim, otele para vermesem daha iyi diyorum :) valla muhabbetim de kotu degildir..
0
🌸vore
(16.03.08)
hlathguth senmisin? sensen vur masaya 3 kere.. :) elinde roy hargrove albümü ile gelirsen neden olmasın :) evim büyükçekmece sahilde.evin önünden otobüs ile 15 dk.
ama giderken e-5 ten karşıya geçmek sıkıntı olabilir( alt geçit-üst geçit yok orada) zaten uçmalar yüzünden eksiksin sözlükten..bir de dünyadan eksik olursan :( beykent aktarmali gidersin artık.dönerken hiç bir sorun yok..dedigim gibi 15 dk evde güzel sahilde.

son olarak hlathguth sensen 3 kere vur masaya..
0
englishman in new york
(20.03.08)
3 kez vurdum ;-)
0
🌸vore
(20.03.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.