[]

Digitürkten beklenmedik bir kazık yedim :S

merhaba;

1 sene önce digitürk sözleşmemi 1 yıllığına uzatmıştım ve ayda 52 lira gibi bir fiyata sabitlemiştim. Ama geçenlerde bu yaptığım sözleşme bitmiş ve bana hiç haber vermeden paketimi devam ettirmişler ve tabii ki güncel fiyattan yani 75 liradan. Benden onay almadan böyle bi şey yapabilrler mi? Call center'ı aradığımda tel. ile beni neden aramadıklarını sorduğumda biz aramıyoruz sadece faturanızada belirtiyoruz diyorlar. Ama ben faturalarımı otomatik ödeme talimatıyla ödediğim için faturrlarıma bakmıyorum. Ayrıca bana yaptıklarının gçerli olduğunu kanıtlamak için şöyle diyorlar " eğer yaptığımız sözleşme bittikten sonra paketinizi düşürseydik, bizi arayıp pakedimi niye düşürdünüz diye sorarmışım. Sizcede bu saçma değil mi? Benim onayımı almaları gerekmez mi? Ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim.

 
Genelde bu firmalar sözleşme bitimine doğru arayıp, merhabe yeni şöyle bir paketimiz var sizi ona alalım derler. Ama aramak zorunda değiller yapılan bir sözleşme var bunun sonunda normal pakete geçileceğini de sözleşmeye yazdıklarına göre sizin takip etmeniz gerekli diye düşünüyorum ne yazık ki.


  • manfool  (13.04.11 10:51:06) 
Geçen sene sözleşme bitimine doğru aramışlardı ama bu sene aramadılar:S ve daha öncede dediğim gibi benim onayım olmadan nasıl pakektimin fiyatı yüksek bi şekilde devam eder?


  • Kreuzberg  (13.04.11 10:56:00) 
paketinizi değiştirmedikleri için açıkçası onlar daha haklı. hani paketi de değiştirseler o zaman haklısınız.


  • ben smyrna  (13.04.11 10:59:17) 
Arkadaşlar bu firmadan kesinlikle uzak durun. Elini veren kolunu kaptırıyor. Benim de hediye uydu alıcımı uydudan sinyal gönderip bozdular. Ayrıntılar aşağıdaki linkte.

www.eksiduyuru.com
  • commander64  (13.04.11 11:31:08) 
haci gecen beni aradilar, tam 25 dakika konustum, her bilgiyi aldim kizdan, sıkıstırıdm bid e baya. iyi biliyomuş hayta. dedi ki biz siz bizi aramazsanız bunu otomatik yenileriz o zaman ki tarifeden. yapabiliyorlar yani, ama bunu belirtmesi gerekiyor olabilir, direk hizli hizli konusurken de soylemis olabilir soyleyim.

git iptal ettir valla, sor iptal şartlarını. kapattır yeni üye ol daha ucuza gelir zaten.
  • sage  (13.04.11 11:34:30) 
commodore 64 cihazın içini siz açıp bozmuşsunuz. ben de aynı şeyi yaptırdım (sinyal göndererek fta olarak kullanmak) ve sorunsuz olarak kullanıyorum. cihaz aynı marka vestel. cihaza sinyal göndererek "çip yakmak" çok fantastik olmuyor mu sizce?
söylediğinizden aklıma şu geldi:
www.geeksaresexy.net
  • ben smyrna  (13.04.11 11:50:17) 
fantaziyi yapan digitürk ben değilim :)


  • commander64  (04.05.11 23:53:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.