[]

Karşı bakkaldan iki bira aldık diye mekana sokmayan bodyguard

Sizlere bir şey danışmak istedim geçen akşam bizi kızdıran bir olay hakkında.

iki erkek iki kız bir mekana (isterseniz isim de verebilirim) gitmeye karar verdik Taksim'de dans edilen falan. Öyle çok büyük herkesin bildiği bir mekan da değil ama cumartesi akşamı saat 23 civarı falan, yavaş yavaş dolmaya başlamıştı.

şimdi biz yazdığım saatte mekanın önüne geldik, içerisi bomboştu, bizde de bir gaz dans edeceğiz diye, biraz bekleyelim, boş mekanda mal gibi tek başımıza dans etmeyelim dedik. beklerken "dışarıda takılalım bir sigara içeyim" dedi. o sırada, "e bir tane de bira içelim beklerken" dedi. Kızlardan bir tanesi 50'lik bir tanesi 33'lük şişe bira aldı bakkaldan, biz iki erkek bir şey içmedik, içeri girince içeriden alırız diye.

bu sırada mekana insanlar gelmeye başladı, biz de içeriye girmeye kadar verdik. kapıdaki görevli önce "sizi alamam" dedi. nedenini sorunca "siz zaten yeterince içtiniz karşıda" dedi. İşletmecinin kararı dedi. bizi almadı.

biz de "zaten içeride içki alacağımızı, o yüzden dışarıdan içki almadığımızı" söyledik (yalan değil). Hatta diğerleri dışarıda beklerken birimizin içeriden içki alıp diğerlerine getirmesini de teklif ettik. Yani dışarıda kafayı bulup mekana ödeme yapmadan ortamda takılmak gibi bir niyetimiz olmadığını göstermeye çalıştık.

sonuç olarak içeri alınmadık. işletmecisi de mekanını cumartesi akşamı en yoğun olduğu saatlerde yalnız bırakmış gitmiş, onunla da konuşamadık.

şimdi böyle mekanların sattıkları içkilerden para kazandığını biliyoruz ve niyetimiz de zaten adamlara para kazandırmak. böyle mekanların hemen dışarıda 3'er 5'er biraları götürdükten sonra kafayı bulup mekanda bir şey almadan veya bir birayla geceyi geçirmelerinin de çok çok uyuz bir hareket olduğuna hepimiz katılıyoruz.

şimdi bizim kızdığımız noktaya geleyim. Biz orada adamın 3 metre ilerisinde dikildik. adam aramızdan yalnızca iki kişinin yalnızca birer bira içtiklerini gördü. yukarıda bahsettiğim kapı önünde kafayı bulup içeri giren adamlar gibi bir niyetimiz olmadığını, o bir biranın bizim içeride harcayacağımız paranın yanında lafı olmayacağını kabul edeceğini beklerdim.

açıkçası biz adamları düşünürken (içeride içeceğim diye dışarıda içmemek vs.) görevlinin bizi içeri almaması bize koydu. uyuz olduk.

ekleyeyim içeri girerken sarhoş falan değildik. başka bir yerde içip içip de sırf mekanın karşısındaki bakkaldan içmedik diye içeri girebilir olma ihtimalimizden falan hiç bahsetmiyorum bile.

ee panpalar ne diyorsunuz?

 
ya niyetimiz içmek değildi işte. komik olan da o. ben gazoz içtim hatta.

beklerken de bazısı bira iistiyor bazısı kola.
  • burfak  (12.04.11 20:19:06) 
bence mekan ayıp etmiş. istediğini içersin almama hakkına sahip olamaz ne saçma birşey. ben olsam bir daha gitmem


  • cano  (12.04.11 20:26:56) 
ayıp etmişler. deşifre edin, bir daha da gitmeyin.


  • natnan  (12.04.11 20:39:54) 
@cano: öncelikle işletme sahipleri istediklerini içeri almama hakkına sahip

ama böyle bir konuda bahane bulup içeri almaması ayıp olan.. bence de deşifre edin mekanı..
  • Her Yer Kara  (12.04.11 20:48:08) 
@darkrocq,
şimdiye kadar tipimle ilgili bir mekana girerken sorun yaşamadım. hatta annem "yakışıklı oğlum" diye sefer.
diğer arkadaş da mavi gözlü falan. yanımızdaki kızları da sen düşün artık.

bir oy daha gelirse deşifre yönünde caps'li deşifre ederim.
  • burfak  (12.04.11 21:02:16) 
kuzguna yavrusu bişey görünürmüş... neyse o değil de... çaktırmadan için be abi... onların ki doğru değil tamam da sizinki de doğru değil bence... içeri gir/dısarı cık iç/içeri gir... iyi niyetlisin ok ama olmaz gençler... yani..


  • maxpainn  (12.04.11 21:41:23) 
mekan hangisi söyler misin?


  • mirac  (12.04.11 23:09:38) 
"kapıdaki hıyar beni içeri almaz da ondan. neden almaz? şeklimi beğenmez almaz, hareketlerimi beğenmez almaz, konuşmamı beğenmez almaz, ''egzozcu bu'' der, siktiri çeker."

fazla takmayın her şeyi. liseli ergene de benzemiyorsunuz. ne güzel yanınızda kızlar varmış. gecenizi başka bir yerde geçirseydiniz. başka yer mi yok
  • raskolnikov2  (13.04.11 00:40:47) 
mekan taksim mono. bilen bilir, bilmeyeni de zaten ilgilendirmez neresi olduğu, varsın olmasın.

başka mekan olmaz mı panpa? başka yere gittik, açtırdık şampanyalarımızı şişe şişe, masa örtüsü falan yaktın, o derece çılgın attık, para saçtık diğer mekana. işte onlara kısmetmiş.
  • burfak  (13.04.11 00:59:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.