[]

ayvalık-bergama-izmir siz olsaydınız?

Aşağı Saksonyalılar sözüm size,

Buralardan yolu geçenler, ne tavsiye ederler? Gezilecek görülecek, yeme-içme olsun.. tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu haftasonu gidiyorum.

Saygılar sevgiler :)

 
cunda adasında rakıbalık yap. rakı balık ayvalık :)


  • nedensizce  (12.04.11 03:24:27) 
bergama'da antik tiyatroya git, o karanlık merdivenli koridordan geçip gün ışığına çık ama dikkat et çıkar çıkmaz aşağı yuvarlanma.

bir de yine bergama'ya bağlı ama adını malesef hatırlayamadığım (bir adamdan alıyordu adını) bir sağlık-terapi merkezi var aşağıda, sütunlu bir yoldan gidiliyordu. hala o zamandaki gibi merdiven yanından şırıl şırıl sular akmakta.
  • dasher  (12.04.11 04:43:22) 
ayvalik'ta günübirlik yat turu.

ordan cunda'ya gidis ve cunda'da raki-balik deniz kenarinda. gitmisken dondurmasindan da yemek. bir de bir pastanesi var, girit pastanesi olmali adi, ordan sakizli kurabiye al.

ayvaliga gitmisken, artur'a da gidip mavi bayrakli denizine girebilirsin.

bergama'ya bir kere gittim, dunyanin ilk hastanesi mi, ilk deli hastanesi mi, biseyi vardi orda gezmistik turist arkadaslarimla ama oyle cok cok da keyif almamistik niyeyse.

izmir tavsiyelerini ise izmirlilere birakiyorum.
  • la traviata  (12.04.11 11:08:51) 
Sarımsaklıda şeytan sofrasına mutlaka git :)Ayvalıkta ise aşıklar tepesinden ayvalık ayaklarının altında orayada gitmelisin :)Cundada eski kiliseler,taş yollar nostalji için birebir :)Cundada rakı balık yapmak istiyorsan 'Saki'nin Yerine ' mutlaka uğramalısın.Sarımsaklıda sahil boyu yürüyüş yapabilirsin.Bide gitmişken cundada kızarmış dondurmayı denemeni tavsiye ederim :)


  • smanian  (12.04.11 12:18:33) 
Yazın gidecek isen Dikili - Kalem Adası..


  • sli  (12.04.11 15:46:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.