saka lan saka. bi sorum var. simdi elimde 2 domain var. aaa.com ve bbb.com diye. bunlarin 2sinin de ayni siteyi acmasin istiyorum. ama bbb.com u direk aaa.com a yonlendirme teknigiyle degil. misal soyle olsun. aaa.com/icerik.html ve bbb.com/icerik.html ayni yeri acsin. domainler aslinda ayni yere ho
saka lan saka. bi sorum var. simdi elimde 2 domain var. aaa.com ve bbb.com diye. bunlarin 2sinin de ayni siteyi acmasin istiyorum. ama bbb.com u direk aaa.com a yonlendirme teknigiyle degil. misal soyle olsun. aaa.com/icerik.html ve bbb.com/icerik.html ayni yeri acsin. domainler aslinda ayni yere hostinge yonlensin. ozetle. cpanelli reseller var bende(whm kontrol paneli). bunun uzerinden yapabilir miyim.
0
aaa.com'a alias domain olarak bbb.com'u ekle ve hosting root'ta "aaa" dizinini kullan. illa root'taki statik bi dosyaya gidecekse de oradan .htaccess ile yada html ile yönlendirirsin.
not: duyuru silinir.
0
degistirdim kardesler.
@blackdog dedigini tam olarak anlamasamda arastirmaya basladim. rootta statik bi dosyaya degil de aaa.com daki sitenin aynisini acicak. ama asil istedigim su. iki domain de ayni hostingi calistirsin. ama bbb.com u aaa.com a yonlendirmis olmayayim. soyle ki; adam bbb.com a girdiginde aaa.com a yonlenmesin de bbb.com a girsin yine ayni siteyi gezsin bbb.com alan adi altinda.
teknik olarak tam anlatamadigimdan uzun anlatabiliyorum idare edin iste.
0
şimdi anladım ne yapmak istediğini. "bunlarin 2sinin de ayni siteyi acmasin istiyorum" demişsin o karıştırdı.
kullandığın hosting cpanel'li ise "add-on domain" seçeneğinden yapabilirsin. farklı panellerde farklı isimlerde olabiliyor. domain alias vb. gibi.
0
bence google yönlendirilmiş siteleri pek üst sıralara çıkarmıyor.senin yerinde olsam iki siteye aynı scripti kurar ve aynı db bağlarım böylece iki sitede aynı içerikle yayında olacaktır.saygılar
0