[]

yamuk dişler, takıntı yapmak (capsli)

ya benim üst ön dişlerimin sağ taraftakileri, soldakilere göre daha yukarda. bu nası olur? düzelir mi? telle falan olacak iş midir, sol tarafı törpülerler mi nası yaparlar ya da var mı başka teknik? yaşı başı var mıdır bu tel olayının?

not1: capsi webcam vasıtası ile aldım yattığım yerden, üşendim makineye şimdi.
not2: dişlerden geriye kalan görüntüyü dikkate almayınız. (tipe bak amk)

 
dişi çekemiceklerine göre boydan törpülerler, en de geniş yanlardan da törpülerler. sonunda diş teli takıp sıraya dizilir dişlerin.

not:doktor değilim, ama bisürü diş tedavisi gördüm tel, damak vs. tahminen cevapladım.
  • mor.inek  (11.04.11 23:01:48) 
kesiliyor benim bildiğim kadarıyla. bildiğin kesme işlemi. teli de gerekli görebilirler belki bilmiyorum, ortodontistler bayılır tel takman lazım demeye. telin de yaşı başı yok. yalnız tuzlu bir tedavi ve sabır gerektiriyor.


  • desideratum  (11.04.11 23:02:32) 
benzer bir durum bende de mevcuttu tiraslattim digerine ek yapilirsa kirilma ihtimali cok yuksek bu yuzden tiraslaniyor ben dikkat ederim dersem uzatilabilir ama kesin dusuyor belli bir surede sonra gidip yeniden yapiyorsun. he bir de laminant venee diye bir olay var bir arastir istersen hollywood yildizlari falan yaptiriyor gecmis olsun.


  • madworld  (11.04.11 23:18:26) 
resme baktım. bence gereksiz kompleks yapıyorsun. müdaheleyi gerektirecek bir durum görmedim ben. herkesin dişi simetrik değil. ve seninki de eğer yeme içmeni etkilemiyorsa bence boşa operasyon geçirirsin.


  • theripperknownasjack  (11.04.11 23:27:44) 
sağlığın açısından bir sorun yoksa psikolojikse yani bence hiç dokunma... sempatik bile görünüyor... hele o bıyıklar.. ahh... :) cidden takma iyi dişlerin...


  • maxpainn  (11.04.11 23:44:39) 
konuşurken, yemek yerken falan sıkıntı yok da, sırıttığım zamanlarda insanlar dişlerime bakıyormuş gibi hissediyorum.

@maxpainn, hehe teşekkür ederim :)
  • sakingitarist  (11.04.11 23:55:14) 
ya az önce ben de yukarıda sordum henuz cevap gelmedi. bonding tedavisi diye bir sey okuyorum ne zamandır internette bir arastır istersen. genelde ucu kırık dislere yapılır diye geciyor ama dis boylarını esitlemek icin de kullanılabilir diyor. sen de bir sey ogrenirsen bilelim :=)


  • nightfall  (12.04.11 00:23:52) 
Senin gibi dişlerim olsa öpüp başıma koyarım.


  • charlesbukowskiineksi  (12.04.11 09:20:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.