[]

whatsapp kotadan ne götürür.

günaydın sevgili saygılı tatlı minik ekşiduyuru ahalisi.


benim telefonun 100mb ık internet paketi var. ben bu whatsapp ı yükledim geçen, bunu kullansam 3g açıp götüme çok kaçar mı? yoksa lan whatsapp ne kota götürcek salak mısın beyinsiz misin nesin mi? hı?

 
vodafone cepnet mi kullaniyosun? oyleyse 3gde 100mb limit var, limiti asinca edge hizina dusuyo ve edge kullanimi sinirsiz.


budut: basgan o zaman whatsapp in icinde data kullanimini gosteren bi istatistik vardi, senin telefonda yoksa turkcellde uye sayfanda gorursun o rakami. bir dakika bi yerle gorustukten sonra onu tekrar kontrol edersen ne kadar kullandigini gorursun.
  • bydlo  (11.04.11 08:36:32 ~ 08:47:07) 
yok yee tüksel benimki.


  • cedric tweedledee  (11.04.11 08:38:58) 
şimdi whatsapp istatistiklerime baktım; programı indirdiğimden beri(3 aydır) ultra aktif bir kullanım sonucunda 40.012 mesaj almışım ve bu 3 aylık aktif kullanımda toplam 67.6 MB'a denk geliyor. yani göte falan kaçmaz. rahat rahat kullanın.


  • nesilsiz  (11.04.11 09:42:46) 
ya o değilde gecen bi kac arkadaşım bu whatsapp in internet baglantısı olmadan da kullanılabildigini iddia ettiler. ne marka telefondan kullandıklarını hatırlamıyorum da. telefon cekse yetiyo dediler bi de. ben iphone da indirip hiç kullanmadım ama olur mu lan öyle şey dedim küfür ettiler :D


  • rurouni  (11.04.11 11:58:38) 
imkansız birşey. edge de olsa, en yavaşından bile olsa internet bağlantısına gerek var. whatsapp sms olmadığına göre data alışverişi nasıl yapılacak cihazlar arasında? denemek isteyen cihazının internet bağlantısını kesip whatsapp'ten mesaj göndermeyi deneyebilir.


  • nesilsiz  (11.04.11 12:42:23) 
belki telefonlarında telepati aplikeyşını vardır?


  • cedric tweedledee  (11.04.11 12:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.