[]

esim 2 yil aradan sonra calismaya baslayacak

kendisi aslen hemsire ama simi yapacagi is engelli cocuklarin bakimiyla ilgili.

bebegimizden dolayi ilk 2 yil calismadi ama simdi basliyor tekrar calismaya, ben de ona ufak bir hediye alayim diyorum, kendisini is hayatina tekrar motive etmek basari sans dilemek icin falan.

simdi bir hemsireye ne alinir yahu?

bütce 100-150 euro arasi 250 lira diyelim.

 
hocam karın için alacağın hediyeyi de bize mi soruyorsun onu en iyi sen tanırsın en çok ne mutlu edecekse onu al.


  • ucan pirasa  (11.04.11 02:10:54) 
çiçek ?


  • freebird5406_2  (11.04.11 02:16:58) 
ufak hediye derken bütçe ne?


  • mea maxima culpa  (11.04.11 02:21:05) 
hocam 250 lira veriyosan ufak çaplı bi takı al küpe falan. verdiğin paraya değsin bari.


  • bambalak  (11.04.11 02:27:40) 
is yerine de soyle guzel bir cicek yollatmayi ihmal etmeyin.


  • madworld  (11.04.11 02:50:21) 
işyeri dediğiniz yer engelli çocuğa bakacağı evse ya da engelli çocuk 1-2 yaşından küçük ve evde bakılıyorsa kesinlikle ama kesinlikle mekana çiçek göndermeyin.


  • elestirman  (11.04.11 05:07:50) 
madem ise geri donusu motive etsin diye bir hediye dusunuyorsunuz, o halde hediye isin kendisi ile alakali olabilir, bilemedim simdi hemsirelikte ne olabilir ama, isinde kullandigi/kullanabilecegi birsey olabilir.


  • Labyrinthe  (11.04.11 09:39:32) 
birnevi meslektaşım sayılır eşiniz benim naçizhane önerimi söyleyeyim sağlık sektörü iyi hoş maaşı güzel ama çok insanla muhattap oluyorsunuz dolayısıyla ben eve girdiğim andan itibarenn hastahane çalışanı olduğumu unutmak isterim yani hemşirelikle alakalı bir şey almayın. sadece eşiniz olduğu için hediye almanız yeterli işyerine çiçek gönderin bundan daha mutluluk verici birşey olamaz birde son zamanlarda isteği bir kıyafet olabilir mp3 alıp sevdiğiniz şarkıları doldurabilrsiniz fotoğraf makinası da hiç fena olmaz hani şöyle kırmızı falan sadece ona ait


  • hmm  (11.04.11 16:48:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.