[]

cin

arkadaş arasında cin muhabbetinden gına geldi. madem kuranda yazıyor bunları çağırmanın 100% geçerli sayılan bir yolu var mı? çağırırım gelmezse sorun yok gelirse de inanırım artık nedir arkadaş ya.




 
Bir şey yaparak doğaüstü olarak kabul edilen bir olayın gerçek olduğu %100 olarak ispatlanabilseydi o olay bilimsel olurdu. Yani söylediğiniz iş için %100 geçerli bir yol yok.


  • sourlemonade  (10.04.11 21:24:56) 
@cosmicstring tamam da adamlar kuranda yazıyor bilmemne diye geliyorlar bana tabi ki 100% bi yöntem olamaz ama onların inanışına göre ne yapınca gelir bu cinler?


  • cagdassalur  (10.04.11 21:27:43) 
Varlığına kesin inanmakla çağırınca kesin olarak gelmelerini sağlamak farklı şeyler, onların da bir yöntem söyleyebileceklerini sanmıyorum.


  • sourlemonade  (10.04.11 21:30:46) 
oyle birsey yapmalisin ki cinler "am var dediler geldik" demeli.


  • hoot  (10.04.11 21:59:02) 
Ben aslında şuraya takıldım panpa. Cin islamiyetin bir geçreği. İslamdaki bir şeye inanmak için ispat gerekmez. O zaman inanmış değil, bilmiş olursunuz. Bildiği bir şeye de herkes inanır zaten. Dğerlerinden farkınız ne olacak bu durumda?

Eğer müslümansanız, cinlere veya başka islami unsurlara inanmak için, görmek, konuşmak gibi durumlarla destkleyeceğiniz ispatlar aramayın bence. Sizi inançsızlığa da sevk eder zira.
  • yildirimba  (10.04.11 22:36:55) 
  • reznov  (10.04.11 22:42:55) 
@reznov, brrr amk ibretlikmiş tirim tirim titredim

hey allam
  • kelimeyounu  (10.04.11 23:35:32) 
3 harflileri çağırmanın 100% etkili yolları var kardeş, ama yöntemleri gerçekleştirmek için ciddi anlamda çalışman ve kendini eğitmen gerekiyor.
bana kalırsa hiç ama hiç bulaşma
şakasına bile çağırma
hayatın altüst olabilir ve sadece geyik olsun diye bu tip belalara bulaşmaya gerek yok
  • justaphantom  (11.04.11 02:48:41) 
@justaphantom ciddi misin? aynı şekilde delicesine inanan ve kesin yöntemleri olduğunu söyleyen bi hocam ona da musallat olurlar kendimi de yakarım diye tüm ısrarlarıma rağmen söylememişti.


  • cagdassalur  (11.04.11 22:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.