[]

Banka çalışanının şubesini öğrenme

Şimdi diyelim ki elimizde bu çalışan arkadaşın ismi soyismi bilgileri var. Bir bankanın şubesinde de çalıştığını biliyoruz. Ama hangi şube olduğunu bilmiyoruz.

Bunu öğrenmenin yolları nedir? Var mı bir tavsiyeniz?


 
google dene.


  • SARI  (10.04.11 19:00:21) 
İşe yaramadı.


  • Rochefort  (10.04.11 19:01:35) 
hic bir cozum bulamiyorsan kisinin calismasi muhtemel sehir/semt deki banka subelerinin telfonlarini bulup arayip tek tek kontrol.


  • perkele  (10.04.11 19:07:52) 
Tamamen boş sallıyorum ama denemenin bir zararı olmaz herhalde; sanıyorum iletişime geçmeye çalışıyorsunuz kendisiyle, çoğu şirket isoyisim@siteadı.uzantısı.tr şeklinde e-posta verir çalışanlarına, zaman zaman isoyisim'in yerini isimsoyisim de alır; ne bileyim, son çare olarak öyle deneyin bir de.


  • uyku inadim inat  (10.04.11 19:41:31) 
o bankanın çağrı merkezini arayıp biraz kastırabilirsin.

merhaba, şu kişiyle görüşmüştüm işletmeme alacağım kredi hakkında, isim soyadını not aldım fakat hangi departman/şubede çalıştığını bilmiyorum, yardımcı oalblir misiniz.
profit.
  • roket adam  (10.04.11 19:53:13) 
hangi banka? bir de öğrenmek isteme sebebiniz nedir?


  • crimson king  (10.04.11 20:03:14) 
Bankanın genel müdürlük santralini ara, yardımcı olurlar belki.


  • winstoncash  (10.04.11 22:16:11) 
biraz yalancılık olabilir ama hangi şehirde çalıştığını biliyorsan; herhangi bir şube ara, şu kişiye ulaşmamız lazım, çiçekçiyiz çiçek göndereceğiz diyebilirsin geri döndü eksik bilgi var falan dersen, eğer karşındaki yerse şu şubede çalışıyor diyebilir.
ikincisi o bankada çalışan arkadaşın,tanıdığın varsa o bir dakikada bakıp söyler zaten.

  • jassinpera  (10.04.11 23:48:08) 
Var çok basit! her banka şubesinde, tüm şubelerinde çalışan personelin listesi sistemlerinde mevcut, x bankasındaysa arkadaşın herhangi bir x bankası şubesine git, "ya benim arkadaşım x, bu bankanın personeli nasıl ulaşırım de!", sana söylerler.


  • dunyatuhaf  (11.04.11 11:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.