[]

şu vücut geliştirme tozları

selam sevgili gladyatörler.

şu vücut geliştirmede kullandığınız tozlar var ya, yok protein yok aminoasit falan vs. ne işe yarıyor? sadece şişiriyor mu yoksa enerji-güç bilmem ne de sağlıyor mu?

yani misal şu an 5 kiloluk dambıl kullanıyosam, bunlardan aldıktan sonra 7 kilo kullanabililir miyim?

 
Ben multipowerın D-Fine denen protein tozunu kullanıyorum. Bu protein tozlarının amacı senin besinle alamadığın proteini sağlamak. Kaslarının gelişimi için potein önemlidir. Mesela d-fine da 100 gr da 80 gram protein var ve bu şu anda bildiğim kadarıyla en iyisi. Diğer protein tozlarında ise ( genellikle) 20 gr gibi protein var. Bazı ürünler de senin dediğin gibi sadece görüntü için şişiren tozlarda var.


  • Kreuzberg  (10.04.11 16:42:48) 
protein tozu diğer besinlerden aldığın proteinle aynı işlevi görür sana ne ekstra bir güç verir ne de enerji.
fakat bazı protein tozlarında bcca veya diğer maddelerde oluyor bunlar ayrıca hacim veya kas onarımını hızlandırma gibi işlere yarıyor.

kaldırdığın ağırlığı hiç protein tozu kullanmadan da arttırırsın çalıştıkça güçlenirsin.

he birde kreatin tozları vardır bunlar hem vücudundan su atımını azaltıp kaslarını şişkin gösterir hem de kullandığın süre boyunca daha yüksek enerji harcamanı sağlar.
  • latios  (10.04.11 17:02:51) 
kas yapımında kullanılan proteinleri protein tozu olarak alıyorsun. neden? çünkü yemeklerle alayım derken hem fazla fazla yağ da tüketmiş oluyorsun hem de et met daha masraflı oluyor. düzenli ve sağlam çalışıyorsan da günlük normal aldığın protein yetersiz kalıyor. protein tozunun mantığı bu.

çalışasın ki protein tozuyla aldığın proteini kullanabilesin, kat kütlesi yapabilesin. anlatabildim mi?
  • cro magnon  (10.04.11 17:04:33) 
hacı bizim arkadaş kullandı yaktı motoru.hızlı çıkışların hızlı inişleri olur.girme o işlere.


  • mori  (10.04.11 17:28:18) 
ben hiç motoru yakan görmedim.

besin takviyesi olarak kullanıp bilinçli tüketirsen hiç bir sorun gelmez başına.

yalnış bilgilendirmelere inanma.

www.eksisozluk.com
  • latios  (10.04.11 18:32:03) 
protein tozu ve amino asitin amacı. günlük 1-2kg et yemene gerek kalmadan aynı oranda proteinin ve aminoasiti vucuduna almaktır.


  • orpheus  (10.04.11 20:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.