Giriş
(4)

1.5 Senedir hediye alınmamış sevgili

yagmursuyunacorba
Öyle oldu böyle oldu şöyle oldu. Nasıl olduysa ben EN AZ 1.5 senedir sevgilime bir hediye almadığımın farkına vardım. Çoktandır farkındaydım ama ilk defa o da bunu dillendirdi.Ben de utandığım için ve kaçmaya çalıştığım için nedense tamam 23 nisan'da sana çok güzel bir süpriz yapacağım dedim.ama akl
Öyle oldu böyle oldu şöyle oldu. Nasıl olduysa ben EN AZ 1.5 senedir sevgilime bir hediye almadığımın farkına vardım. Çoktandır farkındaydım ama ilk defa o da bunu dillendirdi.Ben de utandığım için ve kaçmaya çalıştığım için nedense tamam 23 nisan'da sana çok güzel bir süpriz yapacağım dedim.ama aklımda hiç bir şey yok.
Öyle bir şey yapmalıyım ki beni bi 1.5 sene daha götürmesi lazım.*
Öneri verebilecek olan var mı bana ?
0
yagmursuyunacorba
(10.04.11)
23 nisandan önce küçük bir şey al bari. pahalı olmasına gerek yok, düşündüğünü belli etsin yeter. allahım ne insanlar var ya.
0
leylak sarabi
(10.04.11)
neden 23 nisan?neyse illa 23 nisansa stada gotur ya da bi okulun bahcesine gosterileri izlersiniz cocuklar gibi sen.sonra da pamuk seker al.
0
hadii
(10.04.11)
hediyenin parasal niteliğinden çok el emeği ile yapılan hediye kadınlar arasında daha bir revaçta neden bilmiyorum. yani sizin yapacağınız bir kolye, bilezik bile daha değerli en azından emek verdiğinizi düşünür. madem 23 nisan dediniz @hadii'nin dedigi gibi gosterileri izleyip akabinde lunapark guzel gider. akşamına da yemek ve evde sohbet sizi kurtarır.
0
milamber
(10.04.11)
1,5 senedir hediye almayan bir erkek/kız arkadaş. şakaysa komik, ciddiyse de komik. bence siz çıkmıyorsunuz.

not: 1,5 senedir hakkında ne topladıysanız onunla ilgili bir hediye yapın. bunca zamandır bunun için bekliyordun deyin. komikse komik.
0
terp
(10.04.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.