[]

usb'den xp kurmak??

merhaba bilgisayar kurtları!

elimdeki flaş belleklerle xp kurmak istiyorum. elimde 3 tane bellek ve biri 300 mb diğeri 650 mb 2 adet iso bulunuyor.

günlerdir uğraşıyorum 4'ten fazla metod ve 3 tane flaş denedim ama beceremedim. lmgfy'culardan ziyade bu işi başarabilmiş birilerinden yanıt alırsam sevineceğim.

 
nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz ki? eğer sata driver sıkıntısı varsa içine sata driverler gömülü xp pro iso'ları dolaşıyor internette. bir de onlarla deneyin.


  • bellbane  (09.04.11 23:56:47) 
komku.blogspot.com şuradaki tekniğe göre deniyorum kuruluma geçince biosinfo.inf eksik hatası alıyorum. biosinfo ve diğer dosyaları flaşdiskteki diğer dizinden istediği dizine kopyalayıp denedim bu sefer de format aşamasına geldiğimde mavi ekran veriyor.


  • cari kacik  (10.04.11 01:30:30) 
www.jcmiras.net

Ben bu adresteki yönergelerle yapabilmiştim zamanında. Kurulum ortamını Vista ya da 7 yüklü bir bilgisayarda hazırlayacaksanız Administrator hesabını etkinleştirip oradan yaptığınıza emin olmanız gerekiyor.
  • arche  (10.04.11 01:34:42) 
unetbootin diye ufacık bi program var... program penceresinden iso dosyasını seçiyosun, hedef usb "jırt" tamamdır. biostan açılışı usb gösteriyorsun, kuruyorsun.


  • arph  (10.04.11 08:27:54) 
@arche benim verdiğim linkteki yöntemle aynı. yine de denedim ama bir sonuca ulaşamadım malesef.

@arph unetbootin ile hazırlayıp boot edince ekranda sadece default diye bir yazı çıkıyor ordan daha ileri gitmiyor.
  • cari kacik  (10.04.11 11:49:52) 
yazdırdığın iso da sorun olabilir mi?


  • arph  (10.04.11 21:51:24) 
nlite ile katılımsızlandırılmış bi iso. işin içine nlite girdiği için kıllandım ama tam emin değilim. bi de el değmemiş bi tane indirip deneyeceğim.

edit: yeni iso ve win xp makina'da yaptığım denemeyle başardı arkadaşlar herkes teşekkürler.
  • cari kacik  (10.04.11 23:40:38 ~ 22.04.11 04:01:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.