[]

kablosuz kulaklık ama minik

şimdi bana bir kablosuz kulaklık lazım ama hani şu cep ntelefonlarının bluetooth kulaklıkları oluyo ya onlar gibi. ister usbden bağlanan bi aparat üzerinden haberleşsin, isterse laptoptaki bluetooth özelliği üzerinden haberleşsin, farketmez.
maksat ofiste kulağımda eşşek kadar bişey olmasın, hem bunu kullanarak skype ile telde konuşurken hem etrafı da duyabileyim.
cep tellerde kullanılan bluetooth kulaklıklardan aldım, denedim, bilgisayarla haberleşmiyo salak alet.

piyasada böyle bi kulaklık bulamadım ben. bileniniz edeniniz var mı? üreticilerin aklına böyle bir mamül ürretmek illa gelmiştir diye düşünüyorum.

 
Sanırım bluetooth kulaklıklar dediğin şekilde kullanılabiliyor. Şöyle bişi buldum :

urun.gittigidiyor.com
  • kimlanbu  (14.03.08 09:29:13) 
ya bende var dediğim gibi bu bluetooth kulaklıklardan, denedim olmadı. bendekinin markası jabra ya da öyle bişeydi. sizin dediğinize de baktım, gittigidiyor da skype felan demiş ama orda verdiği mukayese linlerindeki online satış sitelerinde aletin o tür bir özelliğinden bahsedilmiyor.


  • kartonpiyer  (14.03.08 10:21:24) 
geçen ay abim yurtdışından bir kulaklık getirmişti. motorola s9 stereo bluetooth headset diye geçiyor. reklamlarında beckham oynamış gayet şekilli bişey. türkiye fiyatı 330 ytl civarıydı tabi yurtdışında 3te biri fiyatı. ebayde falan vardır kesin tavsiye ederim. sizin istediğiniz bütün özellikleri sağlıyor.


  • badfan  (14.03.08 20:18:16) 
uygun fiyatlı bişey buldum ben aynen dediğime benzer. düşündüğümden büyük gerçi ben tekli bir kulaklık istiyordum ama olsun. ilgilenenler olursa diye yazıyorum buraya adresi de:

www.hepsiburada.com
  • kartonpiyer  (16.03.08 13:50:27) 
www.hepsiburada.com

tam aradigim urun bu ama pahaliymis.
  • kartonpiyer  (26.04.08 11:53:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.