[]

Alkolün yarattığı baş ağrısı nasıl geçer ?

Ağrı kesici kullanmadan geçirmenin bir yolu var mı ?




 
O bas agrisinin ana sebebi vucudun su kaybi. O yuzden bol bol su ic.


  • wpi  (14.03.08 08:19:44) 
Suyu başağrısından önce sonra değil önce içmeniz daha faydalı olur. Misal yatmadan önce bir kaç bardak suyu kendinizi zorlayarak da olsa için, faydasını görürsünüz. Sabahki ağız kuruluğundan da kurtulursunuz böylece...


  • crown  (14.03.08 09:24:07) 
denenmiş ve görülmüştürki o başrısı geldikten sonra ne su ne ağrı kesici işe yaramıyor, sonuç çivi civiyi soker mantığıyla olarak bi bira daha içiyosun kendine geliyosun hiç bişeyin kalmıyo :D


  • magoria  (14.03.08 11:53:34) 
sabah kalktığında bir iki bardak kola içilebilir. gayet de iyi gelir.
kahve içilebilir, o da biraz toparlar bünyeyi.
sabah bir adet bira içilebilir,bu da oldukça etkilidir. fakat aman diyim, alkolizme giden yola dikkat:)

yatmadan önce ve sabah bol su içilmesi zaten şart. baş ağrısını geçirmese de, vücut için gerekli.


ben önce su içiyorum. genelde su başağrısını 10 - 15 dk içerisinde alıyor. su işe yaramazsa kola içiyorum, o da şaşırtıcı derecede etkili oluyor.
  • flyalone  (14.03.08 12:43:18) 
alka seltzer. içtikten sonra yatmadan önce bir adet alınız. bi tane de sabah. hem mide ağrınızı hem de baş ağrınızı şıp diye alır. su da bir çözüm tabi ama içtiğiniz kadar su içebilirseniz.


  • likeinme  (14.03.08 12:50:35) 
yatmadan önce bir şişe powerade'in yarısını (dikkat redbull vari enerji içeceklerinden deil, bu tüketilecek!) ve bir iki bardak suyu devir. kalkınca da ilk iş olarak powerade'in kalanını iç. güzel bir kahvaltı yapıp su tüketimine devam et.

bir senedir bu yöntemi uyguluyorum, danalar gibi içtiğim bir gecenin ertesi hiç baş ağrısı çekmedim. kilit nokta powerade...
  • fataliyev  (14.03.08 13:03:22) 
kalkinca su icme, yogunlugu sudan farkli bisey ic. ayran olur, meyve suyu olur,,, gerci yukariya bakinca sanirim bunun icin biraz gec oldu. su ictiysen bi ise yaramadigini goreceksin zaten.


  • theli  (14.03.08 14:43:42) 
Alkolden sonra susuz olmaz, vücut resmen kuru sünger gibi emiyor suyu. Vücudu susuz bırakıp ciğer ve böbreklerin anasını ağlatmaya gerek yok. Powerade ve alka seltzer'i aklımda tutacağım, özellikle powerade'in performansını merak ettim :) "Çivi çiviyi söker" tekniği sanki kısır döngüye girecekmiş gibi duruyor :)


  • kimlanbu  (14.03.08 15:53:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.