[]

öküz kadar avi dosyasını nası birisine veririm

dream tv avi istedi çektiğimiz klibi.
avi yaptım bende, oldu öküz gibi 6 gb dosya. napcam? kanala nası ulaştırırım bu ebattaki klibi..



 
400 mblik rar partlarına bölüp hotfile ya da benzeri bir dosya paylaşım sitesiyle de gönderebilirsin.


  • tururo  (09.04.11 18:47:07) 
1 tane double layer dvd alırsın ona cekersin verirsin kanala. en basiti ve ucuzu bu olur sanırım.


  • rurouni  (09.04.11 18:53:25) 
kullandığın programda bitratei düşür kullandığın codecle (avi istiyorlarsa divx veya xvid kullanman gerekiyor muhtemelen) senin dosyanda hiç bir şekilde sıkıştırma yapılmamıştır (rawdır yani) ondan 6gbdır. içine gömülü ses de muhtemelen wavdır. onu da 320kbps mp3 yap hazır encodinge başlamışken mis gibi işte.


  • argent dawn  (09.04.11 19:26:50) 
hangi programda montajladın bilmiyorum ancak avi istedilerse kaliteden ödün vermek istemiyorsan uncompressed yapman tavsiye edilir (onlar da bu malı kendi yayın sistemlerine göre ayrı bir encoding işlemine sokacaklar muhakkak. bu da ayrı bir kalite kaybı demek.) yalnız, irtibata geçip kullandıkları formatı ve kodeği öğrenmende yarar var. böylece kendin çecirip ayrı bir encoding'e ihtiyaç olmadan yayınlatabilirsin. şahsi fikrim 6gb ya da 10gb ne tutarsa tutsun avi istemişlerse uncompressed yollaman yönünde.


  • marcus fenix  (09.04.11 21:55:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.