[]

LCD Tv tavsiyesi

Giyeceğim donun markasını bile burada soracam gibime geliyor artık. Neyse, 40" lcd tv bakıyorum salona, illa 40" olmasına gerek yok, 100 lira fark verip daha buyugu de olur tabi de neyse.

Şimdi LCD tv lerde hangi markaları tavsiye edersiniz? Samsung iyi diyorlar, tekno markete gidip bütün tv lerin önünden geçip aval aval bakmak istemiyorum. En azından markada karar verirsem bir markaya yoğunlaşabilirim.

LCD Tv, 1500 tl yi aşmayan 40" ya da yukarisi, guzelinden marka tavsiyeleriniz ?

 
kablo tvden başka bişey kullanmayan biri için seg 82 ekran bile olur. lcdlerin arasında uçurum gibi fark yok. eğer ben hdmi kablomla belgesel izlemeye bişey arıyorum diyosan

www.istanbulbilisim.com.tr

böyle bişey al. bunun üstü israf olur çünkü
  • dynamo  (09.04.11 15:35:45) 
kablo tv var ama hd top box alıcaz olmadı, bir de hd destekli dvd player taktık mı güzel olur diyoruz.

philips dendi, kafamda samsung var, onun dışında model bilen eden ?
  • bonjurkes  (09.04.11 15:45:57) 
samsung için dolanan rivayet, lcd panellerini sony'nin aldığı üreticiden alıyor olmaları. bilmiyorum ne kadar doğru.. teknolojinin sınırlarından dolayı lcd ile elde edilebilecek görüntünün x ve y modellerinde farklı görünmesinin olayı yazılım. bütün bunlara rağmen 2 tv arasında fark yaratabilen tek marka ise sony. yani bilmem kaç milyon (dinamik) kontrast, bilmem kaç nanosaniye tepki süresi gibi vaatlere aldırmayın. bunun yerine kampanya kollayıp full hd olması şartıyla marka farketmeden alın gitsin.


  • archetype  (09.04.11 15:53:51) 
Kesinlikle otorite değilim ama lcd tv'ler için 'LG'nin yanında Samsung da neymiş' diyebilirim. Samsung'un sadece ücret yönünden iyi olduğunu sanıyordum ben.
1,5 sene önce araştırıp aldık 106 ekran (42inç) LCD. Markası LG ve son derece memnunuz kendisinden. Tavsiye ederim.

  • hikaye mesture  (09.04.11 15:54:14) 
panasonıc diyorum ben.


  • bryan fury  (09.04.11 15:55:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.