[]

Excele Sayı Değeri Girdiğim Anda Çöküyor

Evet, deli gibi işim olduğu bir anda excel saolsun yalnız bırakmadı beni, rastgele bi hücreye tıklayıp herhangi bi sayı girmeye çalışınca excel hata verip kapanıyor anında, hata raporu gönder gönderme falan, ayrıca şunu fark ettim 50 kere falan açıp denerken, harflerin üzerinde yatay duran sayılar hep çökertirken num lockla açılan sayı panelinde 4-5 kere çökmeden sayı girdim
nası düzelir bu?



 
yeniden yükle.

dediğin olay büyük bir soruna benziyor.

tabii yanılıyor da olabilir.
  • latios  (09.04.11 01:41:32) 
eğer çözümü bulamazsan.işini görebilir.

spreadsheets.google.com
  • bagcivan  (09.04.11 01:47:04) 
Benim birkac hafta surdu bu sorunu halletmem. Uninstall edip tekrar yuklemek de ise yaramiyor. Yapman gereken windowsta yeni bir kullanici yaratip, o hesapla login olup office'i ordan calistirmak. Bende ise yarayan tek cozum bu oldu.


  • raist  (09.04.11 06:32:59) 
peki sebebi ne olabilir?


  • ayrintida gizli seytan  (09.04.11 13:42:22) 
ben office 2007'nin kanuni bir kopyasini kullaniyorum. sebebini ben de bilmiyorum hakkaten, ama baya birsey denedim sorunu gidermek icin hicbi faydasi olmadi.


  • raist  (11.04.11 05:48:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.