[]

ucube saçlar.

şimdi sadece banyodan çıktıktan sonraki ıslak hali istediğim hali olabilen dalgalı kıvırcık saçlarım var. bu kısa süre sonunda kabarık, elektirik yemiş gibi at yelesi kıvamına geliyor. işte bu kıvama gelmemesi için banyodan çıkmış kıvamınında görülmesi için ne kullanmam gerek öyle bir teknoloji var mı?




 
banyo'dan çıkmış gibi görünmesi istiyorsan bu kullanıcağın şampuana bakar.
onun etkisi de en fazla bir kaç saat sürer.

onun dışında ek maddeler ile o etki yapılır mı bilmiyorum.

belki yapılıyordur o yüzden başlığı takip ediyorum.
  • latios  (09.04.11 01:00:20) 
piyasada hala var mı bilmiyorum ama elidor 7/24.


  • ronaldo17  (09.04.11 01:00:45) 
bu soru birkaç sene önce sorulmuştu. (abartmıyorum, hatırlarım ben) oradakilerin ortak kararı elidor 7/24 krem kullanılması yönündeydi.


  • sen git ben geliyorum  (09.04.11 01:01:05) 
7/24 işe yarıyordu evet doğru bir ortak kanaat


  • sheridans  (09.04.11 01:07:14) 
Avon'un bu tür ürünleri var onlara da bakabilirsin.


  • oku oku yazar ol  (09.04.11 01:09:00) 
ıslak saça sürülecek serum, kuaförde saçlarımı yıkattığım zaman kullanıyorum ve sonuçlar benim açımdan gayet tatmin edici. kuaför salonlarında satılıyor ve elektriklenmeyi büyük ölçüde engellediğini düşünüyorum.


  • lotesse  (09.04.11 01:16:02) 
bence en iyisi dax, anca öyle kontrol altına alabildim saçlarımı. 7/24 çok saç dökülmesi yapıyordu..


  • mavi karanlik  (09.04.11 01:33:16) 
saç şekillendirici saç kremleri olabilir mi? en azından nemi uzun süre tutmasını sağlar. belki jöle ya da dax ile desteklesiniz.


  • ilkinci  (09.04.11 01:38:30) 
saç köpüğü ya da ıslak jöle işine yarayabilir. köpük bende daha etkili oluyor.


  • offneseçsem  (09.04.11 11:15:56) 
saçı yatıştıracak serum/krem tarzı bir ürün kullanmalısın şampuanın falan etkili olcağını düşünmüyorum hemen hemen her markanın vardır böyle ürünleri avonun linkini attığım ürünü çok beğeniliyor sokağa çık avoncu diye bağır bulursun zaten birilerini :)

www.essence.com
  • hmm  (09.04.11 12:45:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.