[]

Erasmus sonrası italya'da eğitime devam etmek

Evet bunu yapmak istiyorum. 1 yıllık erasmus değişm öğrencisiyim ağustosta vizem bitiyor ve müh. eğitimimin son yılını da burada bitirip çalışmak istiyorum.

Var mıdır bunun imkanı, yapanı duydunuz mu?

Bilgisi, fikri olanlar yardımlarınızı esirgemeyin lütfen.

 
Türkiye'deki bölümünüzün Erasmus koordinatörüne bir mesaj atın, sonra asıl bölümdeki öğrenciliğiniz yanmasın. Ben olsam yüksek lisans için orada çevre edinir, buraya döner, bir yıl sonra tekrar giderdim.


  • sourlemonade  (09.04.11 00:33:46) 
ben yardımcı olayım asistanından, öyle birşey yapma şansın yok. O okula erasmus programi ile gitmiş durumdasın, yani okuluna yurtdışında devam ediyorsun, okuluna dönüp transkriptini verip derslerini saydırman lazım. Ondan sonra iki okul konuşup özel anlaşma yapıp orada eğitim almaya devam edebilirsin ki onun ihtimali %1 falandır.

1 sene güzel bir süre, her öğrenci 1 sene gidemez, ben de 1 sene gitmiştim. Boynunu bük, son güne kadar orada kal, oraylabir bağ oluştur, eğer oradaki bir firmayla anlaşrsan, erasmus staj programı ile staja gidebilirsin tekrardan, ya da yüksek için oraya gidebilirsin
  • bonjurkes  (09.04.11 00:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.