[]

ter kokusuna çözüm?

arkadaşlar malum yaz geliyor...ter kokusunu en iyi şekilde engelleyen hatta komple terlemeyi engeleyecek bir ürün var mıdır?




 
nivea deo roll-on


  • cerahat  (08.04.11 23:43:34) 
düzenli duş almak


  • beckett  (08.04.11 23:48:53) 
her gün duş + body shop'un tüm roll-on'ları iyidir..


  • mavi karanlik  (09.04.11 01:34:58) 
tabiki duş alınmalı. fakat daha ilk terlemede kötü kokuları engellemek için tenle uyumlu deo, roll on modeli bulmak gerekiyor. mesela benim tenime koskoca 8*4 çeşitlerinden iki tanesi uyuyor yalnızca. onbeş yirmi liralık pahalı şeyler de kullandım onlar bana iyi gelmedi ama abime uyuyorlar. yani bikaç yanlış tercih yapmadan doğru ürünü bulmak şans;)


  • ilkinci  (09.04.11 01:43:27) 
her gün duş + axe deodorant


  • desdinova  (09.04.11 02:33:46) 
terlemeyi durduran seyler sagliga zararli terlemek, vucudun toksinlerini atmak icin gerekli, ozellikle kadinlarin oyle seyler kullanmasi meme kanserine neden oluyor. Temizligin guzel kokmanin tek yolu, dus almakla ve temiz camasir giymekle olur. onun disindaki hersey sagliga zararlidir.


  • faralya  (09.04.11 03:00:53) 
deodorant ve türevleri terlemeyi önlemez sadece kokmasını önler, zararlı olduğunu da düşünmüyorum.


  • desdinova  (09.04.11 03:13:25) 
deotak krem deodorant cok cok iyidir... nanelisini (mentol de olabilir) tavsiye ederim.


  • thunder thunder thunder thundercats  (09.04.11 03:24:10) 
biraz dayan ve 2 hafta dus alma. ondan sonra hic ter kokusu falan kalmaz.


  • t joe  (09.04.11 05:11:06) 
A study published in 2003 by the European Journal of Cancer Prevention, found a correlation between earlier diagnosis of breast cancer and antiperspirant/deodorant use.[47] A 2003 study indicated "underarm shaving with antiperspirant/deodorant use may play a role in breast cancer."[47] A 2004 study reviewing the evidence for and against the possible link between breast cancer and underarm cosmetics wrote "Although animal and laboratory studies suggest a possible link between certain chemicals used in underarm cosmetics and breast cancer development, there is no reliable evidence that underarm cosmetics use increases breast cancer risk in humans."[48]
2004 and 2005 studies led by researcher Phil Darbre, hypothesizes that particular substances in deodorants, such as preservatives called parabens, or bolts such as aluminum chloride used in antiperspirants, get into the bloodstream or accumulate in breast tissue, where they enhance or emulate the effects of estrogen, which stimulates the growth of cancerous breast cells.[49][50] A 2007 study found that personal care products are a potential contributor to the body burden of aluminium and newer evidence has linked breast cancer with aluminium-based antiperspirants.[9] A 2008 study stated that no scientific evidence supports the hypothesis that deodorants and/or antiperspirants increase the incidence of breast cancer.[10] A study published in 2009 by the journal The Breast Cancer Research proposed a link between breast cancer and the application of cosmetic chemicals including phthalates and aluminum salts in the underarm region, because of their oestrogenic and/or genotoxic properties, which provides an evidence-based hypothesis capable of further research.[51]

en.wikipedia.org

kimyasal maddeler lobisini asip gelebilen arastirmalar ancak bu kadarini gosterebildi.
gidalarimiza giren sadece 50,000 kimyasal madde varken, kendi elimizle vucumuza kimyasal madde ilave etmenin anlami yok bence.
  • faralya  (09.04.11 06:27:54) 
terlemeyi ameliyatla bile engellemek mümkün (yan etkileri ile tabii ki) ancak en iyisi olduğu gibi bırakmak. fakat çok çok rahatsız iseniz tereson diye bir ürün var onu kullanabilirsiniz. hiçbirşey kullanmamak en iyisi. düzenli spor terlemeyi dengeler (nacizane gözlemim)


  • african rain  (09.04.11 16:15:17) 
arkadaşlar fikirleriniz için teşekürler...düzenli duşu günde 2 kere olmak üzere zaten yapıorum...ayak kokusu için deotak kullanıyorum zaten...en mantıklısı onu denemek gibi geliyor...


  • alpicann  (09.04.11 21:26:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.