[]

video kesip biçme olayı

aramaya inandım hatta birsürü cevap da çıktı ama bu konularda odun olduğum için bir cacık anlamadım.
şimdi elimde bir konser videosu var. ben bunun içindeki şarkıları kesip teker teker youtube'dur zart zurttur upload etmek istiyorum. ama nasıl kesilir ne ile kesilir bilmiyorum. windows movie maker diye bir cacıkta deneyim dedim videoyu tanımadı bile. bir işe yarar mı bilmiyorum ama videonun içince vlc media file (.vob) yazıyor belki bir fikir verir.

ne yapmalı ne etmeli? bir dedeye anlatır gibi anlatır mısınız rica etsem ?

 
anladığım kadarıyla videoların belli kısımlarını kesip, upload etmek istiyorsunuz. windows movie maker video'nun uzantısını kabul etmemiştir büyük ihtimal.
bu programla bir deneyin .vob uzantılı dosyaları kesip biçmeye yönelik bir program

goo.gl

olmazsa videonun formatını bir converter(dönüştürü) ile .avi formatına dönüştürün (bu işlem videonun kalitesini düşürebilir!) sonra da windows movie maker ile istediğiniz parçaları kesip farklı kaydedin ve upload edin.
  • badiparmagi  (08.04.11 16:46:04) 
sony vegas ile yaptığınızı internet video diye de değerlendirebilirsiniz. böylece çok uğraşmazsınız.


  • ben smyrna  (08.04.11 17:04:29) 
avs video editor kullanın


  • trinitrotoluen  (08.04.11 17:14:24) 
dosyanın uzantısını mpg olarak değiştirip öyle atın movie maker'a


  • sijwocaq  (08.04.11 17:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.