[]

facebook hesabım hacklendi geri aldım ama

ne arkadaşlarım var, ne de fotograflarım. her şey gitmiş. bana içinde 2 arkadaşımın kaldı boş hesabı geri verdiler. mailim hacklendiği için yedeklere de ulaşamıyorum. bunun bir yolunu bilen var mı? facebook iletişeme mail attım ama bi halt yapamıcaklar sanırım..




 
iyi de benim bilgilerim onların veri tabanında kayıtlı değil mi? bir de programla silişler hesabı. mesela arkadaşlarım beni bulduklarında "22 ortak arkadaş" diyor. ama listemde 2 kişi var. sitelerinde program kullandıran facebook'un sorumluluğu yok mu?


  • intihar ederken ipi kopan adam  (08.04.11 15:58:03) 
galiba mailden hacklendiğin için problem büyük.yoksa facebookunu kolay kolay hackleyemezler.ha bide mesaj gelio bazen şuraya tıkla vs diye msndende geliyo ya reklam tarzı şeyler sakın tıklamayın...


  • semson  (08.04.11 16:36:32) 
ya yok öyle saçma bi2şeye tıkladığımı falan düşünmüyorum. mailim hacklendi işte..


  • intihar ederken ipi kopan adam  (08.04.11 21:47:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.