[]

matine 216 'ya ulaşım

benim gibi istanbul cahili birine en basit şekliyle şişli 'den matine 216 'ya gidiş yolunu tarif edebilir misiniz? çok sade ve akılda kalıcı şekilde olursa sevinirim, bir de 22,00 da başlayacak olan konsere vaktinde gidebilmek için şişli 'den kaçta yola çıkılsa daha bi güzel olur?

son bir şey, matine 216 nasıldır, mfö keyif verir mi? sözlükten okuduklarımdan sonra biraz önyargılıyım mekana karşı..


 
matine 216 öyle ahım şahım bir olayı yok, vasat bir yer. aralık ayında mfö için gitmiştim. sıcaktan patlamıştık havalandırma sistemleri çok kötüydü. ayrıca içeride salak bir marka sistemi var. eğer içecek/içki almak istiyorsan, tek tek marka satmıyorlar 5'erli paketler halinde almak zorundasın markaları, aklında olsun. iade de almıyorlar. değişmiştir umarım bu.

sahilden giden taksim-bostancı dolmuşuna bin (minibüs yolundan gideni vardır bir de) kalamış yelken klubine gideceğini söyle (marina da diyebilirsin) ona göre uygun bir yerde indirmesini iste şoförden. fenerbahçe'de diyebilirsin. hatta bazı şoförler biliyorlardır 216 diye biliniyor mekanın adı, sadece numarayı söylemek de iş görür. dolmuşa atlamadan oradaki şoförlere de sorarsan kesin bir şoför duymuştur, daha yardımcı olur.

başka bir alternatif olarak, kadıköy'e gel. kadıköyde bostancı (sarı) dolmuşları var yine sahilden giden. dolmuşların kalkış yeri sırtını beşiktaş iskelesinin giriş kapısına verdiğinde sağ çapraz diyebilirim. öyle de gelebilirsin.

zamanlama konusunda bir şey söyleyemek zor. 1 saat önceden çıksan yetişirsin.

eğlenmiştik. bis yapmışlardı ve iyiydi mfö.

iyi eğlenceler. :)
  • lejant  (08.04.11 14:51:05) 
dolmuşlar kapısında indirmiyor, indiğin yerden yürümen gerekiyor 10-15 dk sürebilir.

sitesine baktım orada da tarif var;

www.matine216.com

telefon edip bilgi de alabilirsin.
  • lejant  (08.04.11 14:58:40) 
teşekkürler, ben de mfö için kasıyorum bu akşam ama mekan yüzünden kararsız kaldım, sanırım joker'de üfül üfül esen havayı hissederek mfö dinlemek daha bi keyifli , düşünmek ve karar vermek için bi kaç saatim daha var,


  • hypathia  (08.04.11 15:08:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.