[]

İnternet Tarifesi Arayışındayım

Selamlar,

2 senedir ttnet 26 liralık, 4 gb kotalı tarifeyi kullanıyorum. Çekmediğim sıkıntı kalmadı. Son bi senedir de 26 lira ödemedim. Her zamanki gibi kullanmama rağmen, yer yer 11 gb'a kadar varan downloadlar yapmışım gibi 50, 70, 90 allah ne verdisyse geçirdiler faturada.

Sınırsıza geçmeyi düşünüyorum. Şimdi taahhüdüm bittiği için herhangi bir modem zart zurt parası vermeden iptal edebilirim aboneliği. Ücretsiz kablosuz modem de vermiyorlar eskisi gibi sınırsıza geçince.

Şu smile, metronet gibi adı dışında bilgi sahibi olmadığım firmalardan sınırsız internet kullanıp da tarifesinden memnun olanlardan tavsiye bekliyorum. Cep telefonu operatörlerinin tarifelerini ve hızlarını da merak ediyorum.

Ayda 60'a kadar öderim. Yeter ki ekstradan geçirmesinler, zırt pırt kopmasınlar ve sınırsız olsun. Teşekkürler.

 
Eğer bulunduğunuz bölge de Superonline Fiber internet var ise hiç düşünmeden abone olun, yok ise hepsi aynıdır.Çünkü portları TTNET sağladığı için sadece isim değişiyor.İster smile a geçin ister ttnette kalın.Superonline Fiber e geçene kadar hepsini sıradan kullandım al birini vur ötekine durumu yaşadım. Yalnız kullanan arkadaşlar uydunet (doğru yazmışımdır adını umarım) çok övüyorlar. Bir ona da bakın isterseniz.Ben kullanmadım bilemiyorum nasıl olduğunu onun.


  • skywalkeremre  (08.04.11 04:08:47) 
geçmeyin uydunete. bu kadar insan geçerse kalite düşecek. hep söylüyorum bunu.

işçiysen işçi kal :) ttnetteysen orda kal :)
  • mea maxima culpa  (08.04.11 06:28:14) 
biri ye avantajlı diyolar.bi bak istersen


  • hadii  (08.04.11 09:20:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.