[]

yabancı bir ülkenin askeri olmak

iyi akşamlar sevgili duyurucular;

geçenlerde arkadaşla yürürken bir tanıdığına rastladık. adam amerikan askeriymiş ki türk vatandaşı ve türk kendisi. ayaküstü bir muhabbet olduğundan detaya inemedim arkadaşımın da fazla bir bilgisi yoktu. sizlere danışmayı uygun gördüm bilgisi olan vardır diye. çok fazla prosedür gerekmeden başka bir ülkenin ordusuna katılmak mümkün mü? eğer öyleyse hangi ülkeler var mesela? veya en rahat alanı hangisi? kaynak gösterebilirseniz çok memnun olurum ayrıca ben pek sağlıklı sonuçlara ulaşamadım veya aramayı bilemedim.


 
çift vatandaşlık durumunda olur. ama arkadaşın arkadaşı amerikan vatandaşı olmadan asker olmuşsa, vay anasını.

çift vatandaşlık durumunda diğer tarafta askerlik yapıldığı takdirde buradaki askerlikten muaf olursunuz, demişlerdi bana.
  • natnan  (07.04.11 21:16:23 ~ 21:17:00) 
bazi ulkeler daimi oturum ile de askere alabiliyor...


  • ucan sincap  (07.04.11 21:18:00) 
fransanın lejyon birliği vardı. bir araştır.


  • sarper361  (07.04.11 21:59:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.