[]

[Yemek Tarifi] evde kebap yapimi

Yurtdisinda yasiyorum, resmen as eriyorum artik cuk sismesini falan gectim acimdan olecegim, abartmiyorum.

Bana acilen iskender (beyti de olur) ya da lahmacun'un yerini tutacak bir seyin tarifi lazim, evde yapabilecegim. Turkiye'deyken hindi doner'den yapardim ama burada(italya) satilan kebapci doneri iskendere uyumsuz.

Evde denediginiz, mumkun mertebe kiyma kullanilarak yapilabilecek tarifleri paylasirsaniz sevinirim. Salcali ve yogurtlu bir sey olsun lutfen.

 
yani konun uzmanı değilim ama ben çok sıkışınca buzlukta ne çok ne az donmuş eti alıp ince ince doğruyorum (ince doğraması kolay olsun diye donduruluyor)sonra tavada kavuruyorum yanına da genelde pilav ve püre yapıyorum ama bir şekilde iskenderin uzaktan akrabası haline getirebilirsiniz bunu bence; domates salçalı ve/veya domatesli sos ve kıtır ekmeklerle. e tabi yoğurt ve tereyağ da olmalı.


  • mentuhotep  (07.04.11 19:16:41) 
beyti yaptim netten buldugum bir tarifle, on numara oldu. artik huzurluyum ve hayata daha pozitif bakiyorum. sonucu merak edenler icin fotograf koyuyorum: i.imgur.com


  • no christ requiress  (07.04.11 21:50:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.