[]

Buzdolabı marka sorusu

buzdolabı geniş ve no frost olmalı ve 1300 tl yi geçmemeli.
benim bulduklarım da bunlar:

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

sizin başka önerileriniz varmı ? ve de markalar hakkında önerilerinizi bekliyorum.

 
Alman markaları önereceğim, sağlamdır desem de evimde Bosch no-frost marka buzdolabı var ve bu serinin genel bir arızası varmış sanırım hava boşlukları buzlanıyormuş bundan dolayı 3-4 ayda bir fişinin çekilip buzların erimesi gerekiyor.

SIEMENS, Bosch, AEG bunlar alman markaları(AEG el değiştirmiş olabilir). Bunlardan birini tercih edebilirsin.

Kesinlikle A sınıfı bir buzdolabı tercih etmelisin. Elektrik tüketimi geniş hacimli bir dolap istemenden dolayı biraz fazla olacaktır.
  • Ayiyogi  (06.04.11 03:32:15) 
www.bimeks.com.tr

aceleniz yoksa bunu tavsiye ederim. ben 1211 liraya aldım. bimeks ara ara %24 indirim yapıyor. 1200 liraya daha iyisi yok.
  • badfan  (06.04.11 08:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.