[]

Nazi ufosu: Haunebu

komplo teorilerinde vardır ki amerikanın ufo fenomeni ile -sözde uzaylılara savaş açmak amacıyla- uzaya silah yerleştirme planı var. bunun içinde ufoların varlığını kabul ettirmek zorunda. bunun için almanyanın naziler zamanındaki gelişmiş uçak teknolojisinden yararlanılarak "haunebu" üretiliyor.

sorum şu ki: ohaa abi ya nerden aklına gelmiş bunların bunu tee 2. dünya savaşı sularında planlayıp uygulamak. ben bu adamların nası bu kadar zeki olduklarını anlamıyorum ya.


 
amerika'nın uzaylılar ile savaşmak için uzaya silah yerleştirmesi diye bir komplo hiç duymadım.ayrıca 2.dünya savaşı sırasında kimsenin uzaya bir şey yerleştirebilecek teknolojisi yoktu.

yalnızca almanya'nın o sıralarda yamulmuyorsam v-2 adında şimdiye göre ufak ama o döneme göre uzak menzilli bir füzesi vardı.
  • latios  (05.04.11 23:47:43) 
@latios meşhur nazi uçan dairesinden bahsediyor neysene. ya naziler döneminde o kadar şey gelişti ki. savaşın teknoloji üzerindeki etkilerini tahmin edemezsiniz. jet motorların bile naziler tarafından bulunduğu düşünüldüğünde pek şaşırtıcı bir şey değil.


  • microfiction  (06.04.11 00:00:07) 
bilimin geldiği son noktaya bakılırsa ufo yapmanın o kadar da zor olmayacağı anlaşılır.


  • makel  (06.04.11 00:09:22) 
baya bi belgesel izlemişimdir ikinci dünya savaşından soğuk savaşın sonlarına kadar giden dönem hakkında.

ayrıca ben uçak teknolojisi yok demedim ki?
onu nereden çıkardığını anlayamadım.

eğer bu komplo teorisi hakkında bir döküman verirsen iyi olur.
ayrıca baya bir komplo teorisi duymuşumdur ama amerika'nın uzaylılar ile savaş için uzaya silahlandırması diye bir şeyi ne soğuk savaş belgesellerinde ne de yakın dönem belgesellerinde gördüm.
  • latios  (06.04.11 00:13:14) 
ben anladım arkadaşım ne sormak istediğinizi =) diyorsunuz ki adamların ta o zamanlardan kurdukları büyük planlara bak. daha büyüklerini duymak/izlemek isterseniz the century of the self belgesel dizisini izlemenizi ve sizin-benim bile bu planlara nasıl da güzel alet edilip bir de ayak uydurduğumuzu görmenizi tavsiye ederim.


  • vercingetorix  (06.04.11 00:14:00) 
cevap şu olsa gerek, almanların 'ufo' teknolojisi olduğunda böyle bir plan yoktu. plan ortaya çıktıktan sonra zaten var olan bir teknolojiden faydalanıldı. en mantıklı açıklama bu.


  • microfiction  (06.04.11 00:15:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.