Biliyorum aramaya inan denecek ama ne kadar inansam da yüzlerce soru var cevap var interrail hakkında. O yüzden hemen sorup kaçayım:global pass alacağız 22 günlük. şengen ülkesinden başlayalım diyoruz ki fazla da kastırmayalım vize diye. hangi ülke kıyasla daha rahat vize veriyor?(öğrenci değiliz)
Biliyorum aramaya inan denecek ama ne kadar inansam da yüzlerce soru var cevap var interrail hakkında. O yüzden hemen sorup kaçayım:
global pass alacağız 22 günlük. şengen ülkesinden başlayalım diyoruz ki fazla da kastırmayalım vize diye. hangi ülke kıyasla daha rahat vize veriyor?
(öğrenci değiliz)
0
interrail biletinizle beraber giderseniz vize almaya ve öğrenciyseniz hiçbir ülke sorun çıkarmaz kolay kolay.
ama ben italya'dan alın derim.kolay ya da zor vize verdiği için demiyorum,rota planlaması açısından italya iyi bir başlangıç noktası olur.
0
italyadan alın. candır..
0
www.trenlegeziyorum.com
italya önceliğiniz olsun. sonra ispanya. fransa'dan da rahatça alan kişiler tanıyorum.
0
artikbenimdebirvolvomvar
(
05.04.11)
ben italyadan çok rahat almıştım
0
kick buttowski
(
06.04.11)