[]

şifre vs kişiye özel kitapçık

şimdi bu ygs şifre skandalıyla çalkalanıyor ama bir de kişiye özel kitapçık olayı var. yani kimin hangi kitapçıkla sınava gireceği önceden belli zaten. kitapçıkların üzerinde ad-soyad yazıyor yani. ee bu daha alengirli bir durum değil mi? kime hangi kitapçığın verileceğini biliyorlarsa istedikleri adama cevapları da veremezler mi? ben mi yanlış düşünüyorum.




 
evet öyle ama dediğin durumda o aday(lar)ın kimliğinin ortaya çıkma ihtimali var bence. sınavdan önce muhakkak birileri görüyordur bir şekilde o kitapçıkları, optikleri. her şeyden önce belli bir isim listesi olacak ve olası bir kamuoyuna sızma olursa kanıtlanması daha kolay. direkt nokta hedef. "ahmet yanlış'a doğru cevapları işaretli optik vermişsiniz" dediğinde incelemesi kolay.

şifre vs yöntemi daha risksiz o yönden. açığa çıksa bile "al sana 1.7 milyon kitapçık, incele" dersin, onu dersin, bunu dersin, sıyırırsın işten.
  • jangara  (05.04.11 13:01:41) 
dün akşam rastlantı eseri fem dersanesinde öğretmenlik yapan bir şakirt ile konuştum, kendisi ahımızı alıyorlar dedi. bundan önceki yönetim çamur atıyormuş. hatta bilgisayar programını da onlar yazmış. falan filan.

yani ortada bi orospu çocukluğu var senelerdir, ilk defa bu kadar aleni açığa çıktı ama kimsenin bi sit yaptığı yok. olayı araştırması için polis görevlendirilmiş. lan bu polisler zaten badem bıyıklı cemaat üyesi değil miydi? zekariya öz yakında bunu da ergenekon'a kitler. ohh şıkır şıkır akide şekeri.
  • pisekarv2  (05.04.11 13:07:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.