Evet, bir eğitici duyuruda daha karşınızdayız. Orada burada sık yapılan ve sinir olduğum hatalardan birisi logo ile amblemin karıştırılması. Üst üste duyuru'da da denk gelince yazmadan duramadım. Arkadaşlar logo, amblem değildir. Bakınız sözlük'ten `vic` ne demiş logoyla ilgili:"sürekli olarak amble
Evet, bir eğitici duyuruda daha karşınızdayız. Orada burada sık yapılan ve sinir olduğum hatalardan birisi logo ile amblemin karıştırılması. Üst üste duyuru'da da denk gelince yazmadan duramadım. Arkadaşlar logo, amblem değildir. Bakınız sözlük'ten
vic ne demiş logoyla ilgili:
"sürekli olarak amblem ile karıştırılan kavram. logotype kelimesinden gelen, kurum ya da markanın tarif edilmiş harflerle her seferinde sergilenmesi durumudur."
Yani sizin logo dediğiniz, orada buradaki şekiller, simgeler vb. aslında logo değil, amblem. Logo dediğiniz şey harflerden, markanın adından vb. oluşur. Adamı delli etmeyin.
Diyecek lafı olan vardır diye duyuruyu soru biçiminde açıyorum. Dileyen de varsın bu duyurunun caps'ini eksibition'a koysun, apartman yöneticisi diye dalga geçsin. Çok da umursamıyorum işin o tarafını.