[]

bu secimlerde akp yine tek basina iktidar mi

sözlügü ciddiye alirsaniz zaten gecen secimde de chp yüzde 50 olacakti ama olamadi.

simdi bakiyorum hürriyet/dogan medya grubu iyi bir giydirmeye basliyorlar tayyibe.

hemen hemen her gün kemal kilicdaroglunu ön plana cikartan haberler yayimlaniyor.

yani tam bir karsi kampanya baslamis durumda. sizce tüm bu olan bitene ragmen akp yine tek basina iktidar olur mu? nedenleri ile lütfen, yani aslinda ekonomi falan iyiye gidiyor da basin mi pek yazmiyor?

 
halkin egitimsizligini, ileriyi gorememe sorununu ve beyin yikanmasina egimini goz onune aldigimizda hersey mumkundr turkiye'de


  • blackworld  (04.04.11 17:46:28) 
  • ocanal  (04.04.11 17:49:53) 
kör karşıtlar cevaplarsa, halk kötü ondan dolayı evet gelebilir tek başına.
yandaşlar cevaplarsa, gelmedi mi eğer memeleket batar gider, kk yani chp memleketin felaketi olur,

ben yani tarafsız olanlar cevaplarsa, hepsi aynı bokun değişik rengi.

ama akp gelir yine tek başına, çünkü chp'nin geçmişi milletin geneli nezdinde berbat, e alternatif yok, yani akp için ustalık dönemi başlıyo...
  • alchemistt  (04.04.11 17:50:18) 
daha iyi bir alternatif olmadığı için benim oyum akp ye. kötünün iyisi.


  • locco  (04.04.11 17:53:05) 
evet tekrar akp olacaktır.
şu an belki bu ygs ve imamın ordusu olaylarında muhalefet yüklenmeye başlamış olsa bile akp karşı atağa geçicektir bir konu çıkarıp.

türk halkı takım tutar gibi siyasi parti tuttuğu için herhangi bir değişiklik olmaz.
  • latios  (04.04.11 17:56:10) 
malesef evet.
koalisyon olur mu diye düşündüm; ama çok zor.

  • lorenzen  (04.04.11 18:02:35) 
evet halkın eğitimsizliği yani eskiden kalan bi muhafazakarlıkla akp ordan oyu götürüyor ama mantıkende ben düşünerek ilk oyumu akp ye vericem şuanki muhalefet ona alternatif değil bence.


  • chwn  (04.04.11 18:24:36) 
Abi sana şöyle söyleyeyim: KPSS kopya olayı oldu yakın çevremdeki bir sürü insan Ergenekoncular referandum sürecini baltalıyor dedi. Ygs şifresi olayı çıktı en az 3-5 insandan bunun cemaati karalamaya çalışanlar tarafından yapılmış olabileceği gibi akıllara zarar komplo teorileri duydum. Çevrem de öyle AKP fanatikleri ile dolu bir çevre değil.

Hükümetin pek çok açığı var ama insanlar görmek istemiyorlar. 30 yaşındaki bir insan bile CHP'nin bu ülkeye ve kendi hayatına olumsuz etkilerinden bahsediyor. Lan o adamlar 40 yıldır iktidarda değiller zaten. Ne ara icraatlarını gördün de yakınmaya fırsat buldun.

Sözün özü başbakanın seçim tahmininden biraz daha fazla oyla AKP bu seçimi alır.
  • theodor  (04.04.11 18:30:33) 
nükleer santralden korkuyorsanız tüp gaz da kullanmayın deme yüzsüzlüğünü gösterebiliyorsa bir başbakan ki RTE kendisi, çıkıp televizyona benim partime oy veren herkese 100 lira veriyorum dese açık açık, bütün oyları alır.

Halk saf, salak, eğitimsiz, enayi olunca yapacak birşey yok.
  • bonjurkes  (04.04.11 19:09:22) 
theodor +1


ulan burada bile hala akp diyen var, aynı bokun rengi hepsi ama akp daha koyu renk, bu saatten sonra chp gelirse bir dönem akp nin pisliklerini temizlemeye uğraşacak zaten, bana göre bu bir ilerleme olacak kimi mandavallara göre de gerileme,

illa sıranın size gelip birilerinin kıçınıza şırınga ile yaklaşmasını bekliyorsanız, ki bizim millet hep öyle yapar, bu yüzden de akp gelir ama gidişleri daha da acıklı hale gelir, zira bu saltanat bir yere kadar ..
  • nedensizce  (04.04.11 19:31:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.