[]

istanbul'da dişçi tavsiyesi

istanbul'da işlem ücretleri hayvani olmayan yani fiyat/performans oranı yüksek dişçi tavsiyeleriniz var mı? (gecikmiş bir 20'lik diş çektrme operasyonu söz konusu)




 
disci tavsiyem olurdu da , 20 lik dis icin bir dis cerrahı bulman lazım . alalede bir doktora yaptırma bence . korkmaz isen youtube da videolara bak ve isin ne denli ciddi oldugunu gor . fiyat da 250 civarı bir seyler olmalı . gecmis olsun


  • ceks  (04.04.11 11:41:12) 
evet diş veya cene cerrahına gitmen lazım. ben 4 tanesini 2 haftalık bir periyodta cektirdim. suratım resmen sisti:) neyse evet pahallı bir iştir. ceks'in dedigi gibi bir tane operasyon için 250 civarı bir fiyatı var. eğer sosyal guvencen varsa universite hastanelerine gidebilirsin tabii verecekleri randevu kac ay sonra olur bilemicem.


  • Koçak  (04.04.11 12:07:18) 
çene cerrahı tavsiyesine katılıyorum. Bir de eğer kadınsan kesinlikle kadın dişçiye git, ben 20lik diş ameliyatı olurken dişçimin elleri ağzıma sığmamıştı, ağzımın kenarını yırtmak zorunda kalmıştı, o sırada anesteziden falan acımadı da sonra 1 ay acısını çektim, bundan sonra kadın dişçiye gitmeye karar verdim.


  • purpurum  (04.04.11 12:21:54) 
benım doktorum var. murat. mecıdıyekoy ve bakırkoyde klınıklerı var. bı orda bı burda yanı. 70 tl gıbı bı ucretle cekıyor. bı haftada ıkı 20lık cektı agzımdan. onlar da oldukca gec cekıldıler ama hıcbır sey hıssetmedım dersem abartmıs olmam.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (04.04.11 14:50:13) 
Dentaluna diş kliniği. Diş Hekimi ise Arzu Yalnız. Memnun bir şekilde garanti edebilirim. www.dentaluna.com


  • asyMMetry  (21.08.11 14:42:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.