[]

İstanbul da devlet hastanesinde Mr - emar - ücret.

Diz için emar çekiliyor mu bilmiyorum. gideceğim devlet hastanesinde emar çekeriz derler mi, yani bu hizmet sunuluyor mu onu da bilmiyorum. eğer varsa, devlet hastanesinde aşşağı yukarı emar ücreti ne kadar olur.

özellerde 500 1000 falan gibi uçuk rakamlar duydum.

sosyal güvencem yok, teşekkürler.

 
sgk kapsamında bedava oluğu için günde X adet çekebiliyorlar. öyle gittiğinde de gel sıraya gir diyorlar. sıraya da gir girebilirsen.
diz mr ı aynen başıma geldi 4-5 sene kadar önce. pendikte bir yer bulmuştum en uygun o çekmişti. iyice araştırmanı tavsiye ederim. 700-1000 tl civarı fiyatlar çekilirken 300 tl ye çektirmiştim misal.

  • ozdek  (03.04.11 16:19:17) 
www.istanbulcheckupmerkezi.net

bu linkte check up fiyatı verilmiş 700 tl kadar. mr dı röntgendi check uptı anlamam ben. ama bi emara 700 tl vereceksem, sanırım bu check up ı yaptırmak daha mantıklı olsa gerek. içerikte emar çekimi var yanlış görmediysem?
  • okyanustaki depresif ruzgar  (03.04.11 16:25:38) 
71.50 sadece mr ücretidir. Muayene için de 14 lira alırlar.


  • alcapon  (03.04.11 16:33:55) 
@alcapon hastane ismi verebilir misin


  • okyanustaki depresif ruzgar  (03.04.11 16:35:11) 
cerrahpaşa'da cumartesileri çekiyorlar normal sıranın dışında, ama o haftanın başında gidip başvurmanız gerekiyor radyolojiye. biraz fark alıyorlar ama sıra beklemıyorsun.

bir de medikal park ücretsiz çekiyordu sanki geceleri ama emin değilim. orda muayene olan arkadaşım geced 3.30 gibi bi saate randevu alıp ücretsiz çektirmişti.
  • dasher  (03.04.11 16:57:56) 
baltalimanı kemik hastanesini denediniz mi? ablama mr çekilmişti, kendisi istediği için değil, röntgen filminden sonra gerek görüldüğü için çekildi. menisküs sorunu nedeniyle. bir ödeme yaptığını sanmıyorum, yaptıysa da uçuk olsa haberim olurdu. telefonla sorabilirsiniz sanırım.


  • tedirginlik hucresi  (03.04.11 17:57:37) 
şişli etfal. e.a.h. tüm devlet hastanelerinde aynıdır. fiyat değişmez.


  • alcapon  (03.04.11 18:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.