[]

eldeki son 40-50 bin lirayla napılır?

bı adam dusunun, elinde kalan son parası 40-50 bin. ustune evi yok. bu parayla ne ıs yapılır?




 
öğrenci populasyonunun yoğun olduğu bi noktada playstation cafe açılır, pes, guitar hero falan oynatılır, küçük de bir mutfak-büfe tarzı bişey kurulur, müşteri oturunca güzel para getirir.


  • sakingitarist  (02.04.11 15:30:41) 
ev iş almaz, ama iş ev alır. iyice araştırıp güzelinden bir iş kurulur, belli bir süre sonra o para zaten geri döner, dahası da çıkar, yavaş yavaş eve doğru emin adımlarla ilerlenir.

iyice araştırıp dediğim, senin meziyetlerin, bulunduğun çevre vb. gibi birçok özelliğinle birlikte hesaplanması gereken birşey iş kurmak. kot sat desek olmaz, kafe aç desek olmaz bu şekilde.
  • loveinaflipbook  (02.04.11 15:34:46 ~ 15:36:15) 
arkadaşlıkların da dedikleri gibi iş kurulur. ama asla hepsiyle değil, aman diyim.

+ticari zekama güvenerek söylüyorum: kuracağın işte mümkün mertebe her büyük kalem mal kiralık olmalı. örnek olarak; kuru temizleme açacağım diye en başta 15 binlirayı bir buhar makinasına yatırma.
  • deeperdown  (02.04.11 16:41:54) 
sürekli benzeri sorular geliyo ama hatalı olduğunuz nokta şu.

sadece para ile iş olmaz. bu kişi hangi konuyu biliyor hangi konuda uzman ise o işi yapmalı. sadece para ile olabilseydi bankada parası yatan faizden fazla kazanmak isteyen onbinlerce insan var. ama sadece para ile olmuyor.

diyelim playstation cafe açtı bu kişi. o zaman işin içine esnaflık girecek. bu yeteneği varmı mesela eğer yok ise girmesin o işe. ya sinir hastası olur yada iflas eder.

bu her iş için geçerli. paradan önce bu kişinin hangi işi, işleri yapabileceğini düşünmelisiniz bence.
  • orpheus  (02.04.11 17:49:51 ~ 17:51:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.