[]

Sonisphere sorusu

Biletler satışa sunulur sunulmaz bilet almayı düşünüyorum. Olur da Iron Maiden konser alanını beğenmez de konseri iptal ederse bana paramı iade edecek mi Purple Concerts?




 
Sadece IM iptal ederse iade etmeyebilirler.


  • alkolik imam  (02.04.11 00:17:56) 
pardon satılır satılmaz alma amacın ne ki?

boşver aga. ne olacağı belli olmaz..

İade etmezler paranı..
  • sisljem  (02.04.11 01:10:12) 
bilet kalmama gibi bir durum olur diye ben de öyle düşündüm ilk önce. hemen alayım dedim. zaten mekan da ufak, az bilet çıkar ortada kalırız dedim. ama sonra sözlük okudum; millet siksen gelmem, şaaapsanda bilet almam, küçükçiftliği sikeyim falan giydirmiş baya. vazgeçtim açıkçası hemen almaktan.

ama mekan değişikliği olacağını düşünüyorum böyle tepkiler devam ederse..
  • zozjotejmnk  (02.04.11 01:41:49) 
sen biletini al aga. sonra kafani duvarlara vurursun. ileriode mekan degisse de senin biletini iptal edecek degiller ya. orada da gecerli olacak senin bilet. garantiye al kendini, iron maiden bu boru degil. hem de bruce'lu.


  • jupiterianvibe  (02.04.11 06:30:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.