[]

lsc monitoru neyle temizleyebilirim?

iyi günler
lcd monitörü alırken yanında bezde vermişlerde göz camı temizlkeme bezi gibi. bununla temizle ıslak bez kullanma demişlerdi. bu bez temizlemiyor arkadaş, nemli bi bezle silsem bişey olurmu



 
ıslak mendille "hunharca" siliyorum, daha bir şey olmadı, bakalım ne zaman elimde kalacak.


  • g7mor  (01.04.11 22:55:03) 
2 gün önce philips lcd monitör aldım. kullanma kılavuzunda şöyle yazıyor.

"Normal temizlik için temiz, yumuşak bir bez kullanın. Kapsamlı temizlik için lütfen izopropil alkol kullanın. Etil alkol, etanol, aseton, heksan vb diğer çözücüleri kullanmayın."
  • deccal kenya  (01.04.11 23:10:52) 
yok özel spreyleri satılıyo yanında mikrofiber bez ile www.hepsiburada.com ben bunu kullanıyorum 2 senedir. gayette güzel temizliyor. ama burada fiyatı abartmışlar media marktlarda vs.de daha ucuz.


  • mr fusion  (01.04.11 23:27:55) 
mikrofiber al ama teknosaya falan tomarla para verme, ucuza bulabilirsin temizlik malzemeleri satan dükkanlarda mesela. öte yandan eski bir tişört, en ekonomik ve gayet de güzel bir çözüm.

nemlendirmen yeter, özel sprey olarak yine çakallar fiyat gömüyor, ucuza almaya bak. söylendiği gibi sert kimyasallar kullanma. kolonya dahil. uzun vadede ekranda lekelenmeler, olaBİLİR, olmaya da bilir.

bi de internetlere bakarsan eczaneden izopropil alkol alıp evde 1-2 litre saf su ile karıştırıp bir ömürlük aile boyu temizleme sıvısı elde edebilirsin. tam tarifi için google.
  • celeron 300a  (02.04.11 00:12:24) 
herhangi bir özel spreye gerek yok. bildiğin camsil veya türevleri ile çok fazla ıslatmadan yumuşak bir bezle silebilirsin.


  • orpheus  (02.04.11 18:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.