[]

masaüstünü tamamen kişiselleştirecek her türlü eklenti öneriniz?

selam genoa'lılar;

şöyle ki ; win7'nin bana sunduğu kişisellştirme özellikleri bana yememeye başaldı. millet ekranının screenshot'ını paylaşıyor , bir dolu cıvıl cıvıl , masaüstünü bir sanat klasiği haline dönüştürmüş halde. ben de bunun gibi şeyler istiyorum işte.

daha iyi örneklemem gerekirse ; rocket dock indirdim , iyice kendime uygun temasını falan yaratmaya , bulmaya çalışıyorum. es keza rainmeter da indirdim. üzerlerinde çalışıyorum. ya dosyalarımın , programlarının icon'larını değiştiriyorum. demek istediğim bu programlara benzer(tamamen aynısı olmayacak elbette , ama mantığı anlatabildim sanırım) programlar , özellikler arıyorum.

tekrardan misal; rocketdock hayatımı çok kolaylaştırmış durumda şu an ve windowsun kendi içinde barındırmadığı bir özelliği sunuyor bana. ve eminim ki benim şu an haberdar olmadığım ne ciciş özellikler vardır böyle. işte bunun gibi size enteresan gelen , kullanışlı olduğunu düşündüğünüz yeni programlar , özellikler biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim.

ayriyetten rocketdock'u tamamen rastlantı eser keşfettim. yani aklımda ulan şöyle bir şey var mı , arasam bir ya gibi bir düşünce yoktu. o yüzden bu soruyu soruyorum siz değerli yardımseverlere. şu anda benim aklımda olmayan bir şeyin fikrini vermebniz için. kullandığınız program ne kadar basit olsa da yazın lütfen.

illa masaüstü ile ilgili de değil. dosyalama, sürücüler ile alakalı falan da olur. herşeye açığım. donatın ortalığı işte:)

şimdiden teşekkürler.

 
aradığın çoğu şeyi burada bulabilirsin.

customize.org
  • mevrin  (01.04.11 22:09:44) 
uzun uzun anlatmak isterdim ama araştır sen :)
fences
objectdock
rocketdock
rainmeter; yok böyle bişi
folderico
bir de win7 theme pack felan oluyor exe biçiminde, onları deneyebilirsin.
prntscr.com
ikonlar masaüstünde boşluğa çift tıklayınca kayboluyor (fences)
fastfolders, ımmm enfes
image resizer powertoy clone
rightload

şimdilik bu kadar :)
  • dieselsingle2  (01.04.11 22:17:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.