[]

Taksim Mekan Sorunsalı ?

İstanbul'u çok fazla bilmiyorum. Bir arkadaşımla sırtımızı koltuğa yaslayıp rahatlıkla içkimizi yudumlayıp denizi izleyebileceğimiz şirin, ucuz bir mekana ihtiyacım var taksimde.

Ayrıca yarın içinde rakı-balık yapabileceğimiz bir mekan lazım.

Ha birde istanbul'a gelmişken kesin yap evlat dediğiniz etkinliklere açığım. Yeter ki bi çılgınlık olsun :)

 
Hocam taksimde , sırtını yaslayıp biranı yudumluycağın ucuz mekan yok denecek kadar az az denecek kadar hiç bildiğim kadarı ile.

Ama karaköyde, galata köprüsünde falan rahat bulursunsuz bence.
  • najiii  (01.04.11 11:54:25) 
hocam taksimde dürbünle izlersin denizi. bence sen galata köprüsüne git. köprüde güzel bi mekan var adını unuttuğum. armutlara oturup bira içer denizi izersiniz.


  • s e ff a f  (01.04.11 12:06:51) 
oncelikle ucuz bir mekan biraz salaş oluyor, söyleyeyim sana..
imam adnandan indiğinde karşına çiço diye bir yer çıkacak.. (bkz: çiço)

ya da kafam rahat olsun geniş geniş oturayım sigara ad içeyim diyorsan çiçoya yüzün dönük halde soldan dümdüz git tanya diye bir yer var.. ucuz sigara serbest..

galata köprüsünde 6-7 liradan düşüğe bira içemessin, rakıyı sen düşün.. ama en güzel rakı balık yapılacak yerlerdendir.. new galata, üstad galata köprüsünde önerilerimdir..
  • Her Yer Kara  (01.04.11 12:08:08) 
kallavi'nin üst katlarında manzaa vardır, nispeten ucuzdur ama alkol yoktur. zaten hava da kötü:)


  • raki masasinin degismez adami  (01.04.11 13:09:30) 
birincisi için asmalimescit balkon

rakı balık için
pahalı opsiyon: grifin (karaköy'de)
daha az pahalı opsiyon: karaköy balıkçılar çarşısı (galata köprüsünün sağına doğru kıvrılınca) orada her balıkçı içki vermiyor, oturmadan önce sorun.
  • muk  (01.04.11 15:03:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.