[]

please leave feadback

ipod touch icin silicone case aldım ebay dan. 27 subat tarihinde hala gelmedi ve feedback yapın diye uyarı geldi. bok gibi de bir ingilizce ye sahib oldugumdam ne desem bilemedim. bir de 0.99£ lık bir urun gumruge falan takılmaz herhalde.

feedback işi ben onay vermezsem bir süre kendi kendiler veriyolar sanırım ama ürün gelmedi diye bi şekilde şey edebilir miyim?


 
neutral yap şimdilik ve daha ürünün eline geçmediğini söyle.. sonra yapabiliyorsan editlersin


  • süpermaninkızı  (10.03.08 07:49:03) 
dur dur.
feedback vermek zorunda falan değilsin.
bir şeylerin otomatik olduğu da yok. sen vermedikçe bir şey olmaz. onlar tabii ki bir an önce feedback bırakmanı isteyeceklerdir. malın eline geçtiğini tahmin etmişlerdir o yüzden öyle demişlerdir.
hatta feedback bırakmayanlara giden otomatik bir mail de olabilir.
bekle ürün gelsin sonra verirsin feedback'ini.

bu arada feedback editleme benim bildiğm kadarıyla yok. negatif falan verildiğinde sonra her iki taraf biz anlaştık kaldırıyoruz der ama satıcı için çok boktan bir şey oluyor çünkü o da positife dönüşmüyor. neutral olarak kalıp positif yüzdesini düşünüyor.
gümrüğe takılırsa da evine onunla ilgili kağıtlar gelmesi lazım. yani seni haberdar ederler gümrükten.
  • burfak  (10.03.08 11:00:43) 
feedback vermeyin cunku feedback sizin son merminiz! aldiginiz sey elinize ulasmadiysa 45 gunu gecirmeden paypal daki resolution center dan "dispute" edin 2 gun felan bekleyin sonra tabi oraya mesaj kutusu cikinca yazacaksiniz aldigim sey elime ulasmadi diye. 2 gunun sonunda saticidan ses cikmazsa claim e cevirin turkiye paypal adreslerinde verify olmadigi icin otomatikman hakli olan siz oluyorsunuz paypal ya parayi saticidan cekiyor ya da kendi kasasindan size oduyor.
unutmayin feedback verince degistirme sansiniz yok! elinize gelmeyen bir urun icin feedback vermeyin son ana kadar bekleyin

  • maresalx  (10.03.08 18:37:53) 
bir de buraya sunlari yazin
1- ne zaman satin aldiniz ?
2- odemeyi aldiktan ne kadar sonra yaptiniz ?
3- shipping(tasima&kargo) secenegi olarak neyi sectiniz ?
4- saticiya mail atip hangi tur shipping ile yollamis onu ogrendiniz mi ?

standart flat rate veya first class usps ise yandiniz ne takip no var ne de kesin ne zaman gelecegi 11 gunde de gelen var 1.5-2 ayda da..
  • maresalx  (10.03.08 18:39:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.