[]

Yedeksubay Sınavı Hakkında Biraz Bilgiye İhtiyacım Var (Küçükyalı)

Sınava Küçükyalı'da gireceğim.
Bostancı'dan ulaşım en kolay nasıl olur?
Kaçta gideyim?
Ve sizin aklınıza gelen diğer öneriler...

 
e5 ten atla küçükyalı sapağından dön sonra tabelaları takip et, sora sora bul. sabah gitme, öğlen git, deli kuyruğa kalırsın, aceleye lüzüm yok, orası kocaman yer.

rütbeli askerle konuşurken bol bol amca, hacı, abi, moruk de, zira askerliğin boyunca diyemeyeceksin.
  • bonjurkes  (01.04.11 00:53:54) 
Saç sakal kıvamında olsun, bir de olabildiğince erken git zira orası oldukça kalabalık oluyor diyorlarmış. yanına kalem al bence bir de.


  • skywalkeremre  (01.04.11 00:54:46) 
erken gitme, tekrarlıyorum, ben sabahın 9 unda gitim, öğlen 14 de çıktım, 12 de giren adam benden önce çıktı nerdeyse

ilk gün hele kesinlikle gitme, 2 ya da 3. gün öğleden sonra
  • bonjurkes  (01.04.11 00:57:26 ~ 00:57:45) 
Ben ilk gün gittim, 8 gibi oradaydım ve 14 gibi işlemlerim bitmişti. Geceden bekleyenler de vardı. Eğer kalırsan öğle arasında yiyecek dağıtıyorlar. Yanına kalem al ve bir şeyler atıştır zira kapıda fahiş fiyattan geçiriyorlar. Telefonunu nizamiyede emanete bırakıyorsun. Öğretmen, dalgıç, müzisyen, avukat, savcı vs. olanları ayırıp mülakata alıyorlardı, tam hatırlayamıyorum. Sorular kolay, biraz dikkatle tamamına doğru cevap verebilirsin. Kısa dönem olmasını istiyordum ve sınavın sonunda 13-15 kadarını silip yanlış işaretledim. Önce Kastamonu sonra Van'a gönderdiler :)


  • iustitia omnibus  (01.04.11 01:09:37) 
kaç gibi gitmek mantıklı olur?
bir de ben haftasonu çalışan insanlar gider o yüzden cuma daha boş olur diye düşünmüştüm ama yanlış bir tespit mi?

  • Zaphod  (01.04.11 01:22:01) 
2.gün 2-3 gibi gidiniz. 1 saat sonra çıkarsınız. garantisi var benden.


  • topal  (01.04.11 08:18:33) 
@zaphod çalışanların çoğu işten çıktı yahu:)


  • manfool  (01.04.11 11:55:05) 
@manfool ben de bu cümleyi söyletmeye çalışıyordum :)


  • Zaphod  (01.04.11 12:16:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.