[]

osmanbey'den bostancı'ya ulaşım

yarın 14.30'da bostancı deniz otobüsü iskelesinin oralarda olmam lazım.
hangi yollardan gidilir ve süre olarak ne kadar tutar ?



 
osmanbeyden taksime metro ile, taksimden bostancıya sahilden dolmuş ile, heralde 2 saatten fazla sürmez.


  • bonjurkes  (31.03.11 23:34:25) 
2 saat mümkün değil. osmanbey-taksim zaten 10 dakka. taksim'den bostancı'ya bile 1 saat tutmaz.


alternatif:

mecidiyeköy'e geçin metroyla. mecidiyeköy'den metrobüs'le söğütlüçeşme'ye gidin. ordan dolmuş var tam metrobüs çıkışında görürsünüz sarı dolmuşu. sorarsınız bulursunuz.

10dk + 25dk + 20 dk= 55 dk civarı.


edit: galiba staj mülakatı için gidiyorsun. e tabi bu sayılara güvenme o zaman. biraz daha erken çık yola. ama 12.45 gibi çıkarsan yola orda rahat 1 yarım saatın kalır gıbıme gelıyor.
  • yasakani  (31.03.11 23:47:51 ~ 23:50:19) 
nişantaşında nişantaşı kadıköy dolmuşları var. o saatte yol açık olur. kadıköye varıp, oradan bostancı dolmuşuna binersiniz hemen. yine bi 45 dakikanız yolda geçecektir.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (01.04.11 11:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.