[]

[ ulaşım ] Silivri nasıl gidilir?

Beşiktaş üzerinden silivri? deniz yolu ile mi daha kısa? karayolu mu? nasıl gidilir? "taksi" ve "araba" şimdilik düşünülmüyor.




 
beşiktaş- cevizlibağ. cevizlibağ (metrobüs) yenibosna veya avcılar. oradan da silivri minibüsleri var. yenibosna'dan kalkıyor, avcılar'dan da geçiyor, kafanıza göre.


  • colg fusion  (09.03.08 23:15:31) 
alternatif : beşiktaş'tan eminönü. eminönü'nden yenibosna. yenibosna'dan minibüsler.(bu yavaş olur)
alternatif : beşiktaş'tan 28o ile otogar. Otogar'dan otobüsler.(otobüs kasmak gereksiz sanki)
alternatif : beşiktaş'tan 28 veya 28t ile kabataş. kabataş'tan tramvayla zeytinburnu. zeytinburnu'ndan metroyla yenibosna. (çok aktarma yapılır ve orta hızda gidilmiş olur)

bence en iyisi ilk cevapta söylediğim. deniz yolu hakkında bir fikrim yok.
  • colg fusion  (09.03.08 23:21:12) 
Esenler otogarı'ndan, İstanbul Seyahat veya Tekirdağ'a giden diğer firmaları tercih ederseniz otobanı kullandıkları için kolay olur ve kısa sürer. Beşiktaş'tan servisleri de var otogara.

Bir de Silivri Birlik'in otobandan giden ekspres seferleri vardı eskiden. Onları da araştırabilirsiniz.
  • gulden kale  (09.03.08 23:25:24) 
beşiktaş istanbul seyahate gidilir.tekirdağ istikametine her saat başı araba kalkar.bir saat önce de servis beşiktaştan hareket eder.kendini buna göre ayarlarsan beşiktaştan silivriye takribi iki-ikibuçuk saat içinde ulaşırsın.


  • sarap dumani  (10.03.08 00:41:32) 
trafiği dahil etmezsek işin içine iki-ikibuçuk saatte istanbul'dan edirne'ye bile gidilebilir. trafiksiz ortamda en fazla 1 saati bulur, yer çekimsizde 6 saat falan (öeh)..


  • rare  (10.03.08 12:43:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.