[]

aşklı meşkli

sadece şanslı insanlar 2 kere aşık olurmuş diyorlar.ilki zaten çocukluk aşkımdı diyeri 3 yıldır süren platonik aşkım, ki haberi de var söylemiştim. bu adamla olamazsam bitiyo mu hakkım :(
napucağuk şimdi?



 
bazen ekstra bir can veriliyor ya sıkma canını :(


  • ufukcel  (31.03.11 21:42:08) 
hikaye o, gayet olunuyor. en güzeli önündeki maçlara bakmak.


  • pyro clustic flow  (31.03.11 21:50:25) 
pyro yalan söylüyor, aslında hic aşık olunmuyor. o yüzden sonsuz hakkin var :)


  • atmacaged  (31.03.11 21:53:06) 
çocukluk aşkı fasulyeden.


  • miss antartika  (31.03.11 22:00:16) 
yahu sen değil miydin sevgili olmak için önce tanışmak, insanı tanımak lazım diyen? başka bir insanı tanımaya çalışırsın, belki aşık da olursun hem di mi?


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (31.03.11 22:19:37) 
@26 karakterli nick
evet bendim onu diyen dün ama zaten halihazırda devam eden platonik aşkımla da olay tam olarak tanışıp kaynaştıktan sonra oldu doğru ama onu unutturacak biri, bir arkadaş çıkmadı işte bu son şansımsa başka kozlarla devam edicem olaya kaldığım yerden ama yok daha olur derseniz olay değişicek.

  • hıkmıkzık  (31.03.11 22:28:25) 
hıkmık

çocuk ne hissediyor sana karşı onu bilmiyoruz ki?
  • bu nick tam yirmi alti karakter  (31.03.11 22:36:08) 
ha platonik demişsin. gerçi biliyor da demişsin. =S eğer kaşılıksız ise yolver gitsin. zaten platonik aşk platonik olunca güzeldir. bir ilişki halinde ne kadar sağlıklı gider o ilişki onu bilemem. daha gençsin, başkaları çıkar, çıkacaktır.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (31.03.11 22:38:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.