Giriş
(2)

Bakırköy civarı spor salonu?(fitness)

hassan sabbat
bakırköy'de tercihen meydana yakın uygun fiyata grup halinde gidecek bir spor salonu arıyorum. 4-5 kişilik, kız arkadaşlarımızla da gidebileceğimiz temiz bir yer arıyoruz. Birkaç yere baktık Bakırköy Spor kulübü sosyal tesisleri(adını doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum) ve arkadaşın baktığı Galeria c
bakırköy'de tercihen meydana yakın uygun fiyata grup halinde gidecek bir spor salonu arıyorum. 4-5 kişilik, kız arkadaşlarımızla da gidebileceğimiz temiz bir yer arıyoruz. Birkaç yere baktık Bakırköy Spor kulübü sosyal tesisleri(adını doğru mu hatırlıyorum bilmiyorum) ve arkadaşın baktığı Galeria civarında bir spor salonu biraz pahalı geldi (150 ytl civarı bir rakam söylendi). acaba bildiğiniz uygun bir yer var mı? (fiyat olarak 70/80 ytl civarı tercihimdir.)
0
hassan sabbat
(09.03.08)
pek b.koy sayilmaz ama metroportta acilacakti bir tane. belki oradan da sansinizi denemek istersiniz.
0
entrapmen
(10.03.08)
70-80 ytl'ye kız arkadaşla gidilecek fitness salonu bulmak zordur. belediyenin tesisleri varsa onu deneyebilirsiniz.
0
arnold schwarzeneger
(10.03.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.